Liga 1

Inamicul NUMARUL 1 din Giulesti, acuzat ca a provocat SCANDALUL din finalul meciului: "Un conducator care nu gandeste"! Reactia lui Meme:

►Batalia pentru FINALA Cupei | Marti, 20.30: CFR Cluj - Astra; Joi, 20.30: Otelul - Petrolul, IN DIRECT EXCLUSIV pe net pe voyo.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Aprilie 2013, 07:02
Data actualizarii: Luni 15 Aprilie 2013, 07:08

Mihai Stoica a fost acuzat de presedintele Rapidului ca el a provocat tot scandalul de la meciul din Giulesti. Managerul Stelei se apara si spune ca singurii vinovati sunt suporterii din galeria Rapidului.

"S-au aruncat obiecte din tribuna, iar Chiriches a fost lovit in cap. Observatorul a fost lovit in scaun. Nu s-a pus problema ca noi sa nu dorim reluarea jocului, desi regulamentar meciul trebuia oprit, insa noi nu am vrut asta niciodata."

"Eu n-am facut niciun gest obscen la adresa suporterilor rapidisti. Taban minte cand spune asta. Cum isi permite? Cine e Taban asta? Auzi, Taban... omul care conduce Rapid in cel mai prost moment financiar al clubului, isi permite sa minta cu atata nerusinare."

"A fost un rezultat echitabil. Suntem deja campioni, d-aia e echipa un pic relaxata. Degeaba le explici jucatorilor sa fie 100% concentrati, simt si ei ca suntem campioni. Dar trebuie sa fim campioni cat mai repede.", a declarat Meme Stoica la DolceSport.

TABAN: "ATI VAZUT CE POATE FACE UN CONDUCATOR CARE NU GANDESTE"

"O saptamana am fost terorizati cu ce o sa se intample. Ati vazut ce poate face un conducator care nu gandeste. Mihai Stoica a incitat de la inceputul meciului, dar si toata saptamana. Si el si antrenorul lor. Nu se poate asa ceva. Am zis demult ca sunt lucruri sensibile. Nu poti sa ai o asemenea atitudine. Sunt iresponsabili."

"Acum nu a fost nimic grav la Latovlevici, putea sa reia jocul. Probabil o sa ne cheme la comisie. E bine ca s-a reluat partida. Pentru ce sa pierdem cu 3-0? O sa platim amenda", a spus presedintele Rapidului.

VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies