In sfarsit o veste buna pentru Reghe: Szukala are sanse sa joace cu Ajax! Verdictul medicilor: comotie si fractura! FOTO

Autor: Sport.ro
Sambata 02 Februarie 2013, 16:45

	In sfarsit o veste buna pentru Reghe: Szukala are sanse sa joace cu Ajax! Verdictul medicilor: comotie si fractura! FOTO

Szukala s-a accidentat grav in minutul 26. Fundasul Stelei a fost luat cu ambulanta de la stadion

UPDATE 16:45 "Lukasz Szukala a suferit, in partida cu Sturm Graz, o comotie cranio-cerebrala, soldata cu o fractura la nivelul piramidei nazale. Acesta a fost preluat de catre un echipaj medical si a fost deplasat la Sectia de Urgente a Spitalului Belek, unde fractura a fost redusa.", scriu stelistii pe site-ul oficial.

"Lukasz a devenit, astfel, incert pentru partida cu Ajax Amsterdam, de pe 14 februarie si va ramane sub observatia departamentului medical, condus de catre Dr. Radu Paligora.", a spus Szukala.

Sursa foto: www.steauafc.ro

UPDATE, 12.00: Chiar daca s-a crezut initial ca a scapat doar cu o contuzie, Szukala s-a ales aseara cu o fractura de piramida nazala, care, cel mai probabil, il va tine in afara terenului la meciul de pe 14 februarie cu Ajax.

"Szukala s-a lovit foarte puternic de un adversar si s-a ales cu o fractura in zona nazala. Acesta a petrecut noaptea in spitalul din Belek, urmand ca sambata sa revina la Hotelul Calista.", scrie site-ul oficial al Stelei.

UPDATE, 10.48: Szukala a ramas in spital peste noapte, iar primele concluzii ale medicilor sunt destul de imbucuratoare. Nu este vorba despre o fractura de piramida nazala, care l-ar fi scos automat din calcule pentru meciurile cu Ajax, ci de o contuzie foarte puternica.

Stelistul va fi externat in aceasta dimineata. In functie de modul in care decurge recuperarea, staff-ul medical al Stelei va da si el un verdict in ceea ce priveste disponibilitatea polonezului pentru meciurile din Europa League.

UPDATE, 21.45: Szukala a fost dus la un spital local, si din primele investigatii, medicii au stabilit ca fundasul Stelei nu a suferit o comotie. Este foarte probabil ca Szukala sa ramana internat in aceasta noapte.


 

Szukala s-a accidentat in minutul 26, in urma unui duel aerian in careul austriecilor. Reghecampf a intrat pe teren, alaturi de staff-ul medical, care, dupa ce l-a examinat pe fundas, a decis sa cheme o ambulanta.

Medicii suspecteaza o fractura de piramida nazala, iar daca verdictul va fi acesta, Szukala ar putea rata dubla cu Ajax din Europa League.

Ieri, Steaua a renuntat la Doru Bratu pentru lista trimisa la UEFA, asa ca, in cazul in care Szukala va fi indisponibil, Reghecampf se va putea baza doar pe Chiriches si Gardos pentru centrul defensivei in dubla cu Ajax.

Gardos a intrat pe teren in locul lui Szukala.

Sursa foto: ProSport

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT