CFR Cluj Iuliu Muresan Superliga

"In prezent nu prea sunt bani la CFR Cluj!" Mesajul primit de jucatori in primul sezon in Liga I fara Paszkany implicat direct

Egali cu Steaua in fruntea clasamentului, cei de la CFR anunta ca jucatorii trebuie sa si produca bani incepand cu acest sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 30 Septembrie 2014, 16:07
Data actualizarii: Marti 30 Septembrie 2014, 16:11

Paszkany s-a retras de la CFR, dar ramane aproape de echipa cu care a promovat in Liga I si a jucat in Champions League. Muresan spune acum ca la club nu sunt foarte multi bani, iar jucatorii trebuie sa ii castige din drepturile TV si calificarea in Liga:

"In anii in care jucam in Liga Campionilor eram pe plus din punct de vedere financiar, dar in anii in care nu jucam acolo consumam banii luati din Champions League. Practic am fost pe zero in acei ani. In prezent nu prea sunt bani, dar echipa trebuie sa-si faca bani. Arpad Paszkany nu se mai implica, el s-a retras la inceputul acestui an sau la sfarsitul anului trecut.”

”Avem multi jucatori noi in lot, am adus 14 jucatori, la trei am renuntat, apoi am adus alti doi. Am renuntat la unii jucatori care au terminat contractul si am intinerit foarte mult lotul. Aseara am avut o medie de varsta sub a celor de la U Cluj. Am adus jucatori pe care i-am ales dupa niste criterii care tineau mai mult de caracter, dar ca joc colectiv avem forta. Asta, colaborata cu munca lui Miriuta, cu o pregatire nemteasca, am avut rezultate si asta s-a vazut din prima etapa. Bazandu-ne pe caracterul jucatorilor am adunat sase victorii consecutive. Echipa are determinare, are vointa si ne-am dominat majoritatea adversarilor. Am construit o echipa competitiva prin munca tuturor jucatorilor”, a declarat Iuliu Muresan la Sport Total FM.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!