In Europa se conformeaza, in Romania poate sa inceapa scandalul! Reactia lui Becali cand a aflat ca FRF vrea sa-l suspende pe Radoi

Autor: Sport.ro
Miercuri 19 August 2015, 15:45
In Europa se conformeaza, in Romania poate sa inceapa scandalul! Reactia lui Becali cand a aflat ca FRF vrea sa-l suspende pe Radoi

Joi, la ora 12:00, va avea loc Comitetul Executiv in care FRF ar putea sa ii interzica lui Radoi dreptul de a sta pe banca Stelei la meciurile din competitiile europene.

Gigi Becali a acceptat, fara prea multe comentarii, decizia UEFA de a-l obliga pe Radoi sa stea in tribune la meciurile europene, dar nu este de acord ca masura sa se aplice si in competitiile europene.

Patronul Stelei aduce ca argument faptul ca in Liga I nu se aplica regulile UEFA atunci cand vine vorba de cluburile aflate in insolventa.

"Sunt echipe care nu participa in competitiile europene pentru ca sunt in insolventa, dar la noi in campionat joaca."

"Ce hotarare se va lua, nu stiu. Dar regulamentele nationale sunt regulamente nationale, iar regulamentele UEFA sunt altele."

"Normal ca vom respecta decizia, dar parerea mea e ca nu se schimba regulile din mers. Ar putea sa le modifice la anul", a spus Becali la DigiSport.

Steaua joaca joi, de la ora 21:00, prima mansa din playoff-ul Europa League cu Rosenborg, in direct la ProTV.

DOCUMENT. Noi măsuri de relaxare a restricțiilor intră în vigoare în România, de la 1 iulie
BRAT
Modifică setările cookies