In deplasare la Botosani, dar cu gandul la PARTIZANI | Steaua joaca astazi, de la 21:00, cu echipa lui Leo Grozavu. Ambele formatii au absente importante

In deplasare la Botosani, dar cu gandul la PARTIZANI | Steaua joaca astazi, de la 21:00, cu echipa lui Leo Grozavu. Ambele formatii au absente importante

Steaua si FC Botosani se intalnesc in aceasta seara, de la 21:00, in etapa a patra a Ligii I. Ambele echipe au numeroase absente, iar Mirel Radoi va menaja mai bine de jumatate dintre titularii Stelei pentru meciul cu Partizan, de miercuri.

La fel ca si in meciul cu CFR Cluj, din etapa a treia, Mirel Radoi va alcatui o echipa de start din mai multe rezerva, acesta lasand mai multi titulari la Bucuresti, fie din cauza unor accidentari, fie din dorinta de a-i menaja pentru returul de foc cu Partizan Belgrad, care va fi transmis IN DIRECT de ProTV, miercuri seara, de la 21:30.

FC Botosani si Steaua au mari probleme de efectiv inaintea duelului din etapa a patra a Ligii I. Daca stelistii nu se vor baza pe Varela, Stanciu, Chipciu ori Nicusor Stanciu, dar nici pe Lucian Filip, accidentat de o buna bucata de vreme, botosanenii au si ei nu mai putin de 6 absenti.

Leo Grozavu are infirmeria plina, dupa ce a pierdut nu mai putin de 3 jucatori in etapa trecuta. Astfel, hadnagy, Cordos si Plamada s-au alaturat si ei altor 3 accidentati - Fulop, Bordeianu si Danci. Totusi, in lotul Botosaniului vor reveni Ngadeu, Martinus, Batin si Croitoru.

Duelul dintre Steaua si FC Botosani e programat sambata, la ora 21:00.

"Dupa patru intalniri in care nu am cunoscut succesul, a venit vremea sa obtinem mai mult. Cred in victorie, este o partida pe care nu o joci in fiecare saptamana" - Leo Grozavu.

Echipele probabile

FC Botosani: Iliev - Dimitrov, Miron, Ngadeu, Acsinte - Raul Costin, Cucu - Ivanovici, Vasvari, Neziri - Dan Roman
Rezerve: Plesca, Brata, Croitoru, Matrinus, Robertson, Browne, Cabrera
Absenti: Cordos, Plamada, Fulop, Danci, Bordeianu, Hadnagy (accidentati)

Steaua: Nita - Rapa, Carp, Tosca, Guilherme - Gradinaru, Breeveld, Tahar, Neagu, Enceanu - Tudorie
Rezerve: Cojocaru, Alcenat, Papp, Hamroun, Muniru, Tade, Mihalcea
Absenti: Filip, Stanciu (accidentati), Popa, Chipciu, Varela (menajati)

VIDEO PROTVPLUS.RO

UE impune Belarusului sancţiuni în şapte sectoare economice, în urma deturnării avionului Ryanair
BRAT
Modifică setările cookies