Impresarul lui Tamas: "Imi dadeam demisia in locul lui Galca" De ce e criticat antrenorul Stelei

Autor: Sport.ro
Miercuri 25 Februarie 2015, 07:15

	Impresarul lui Tamas: "Imi dadeam demisia in locul lui Galca" De ce e criticat antrenorul Stelei

Costel Galca s-a plans de situatia de la Steaua, dupa ce a ramas fara trei oameni inaintea meciului cu Rapid si dupa aparitia lui Reghecampf in peisaj. 

Agentul lui Tamas, despre care se spune ca s-ar fi batut cu Bourceanu la o petrecere, ii transmite lui Galca sa isi dea demisia daca nu ii convine situatia din Ghencea, sau sa nu se mai planga de modul in care este tratat.

"Problemele au aparut dupa infringerea asta, ca vrea lumea sa-i ia locul lui Galca, da tarcoale nu stiu cine. Eu nu as suporta sa mi se impuna un an de zile sa mi se faca transferuri, iar apoi sa ma vait dupa ce am pierdut un meci cu Rapidul.

Eu in locul lui mi-as fi dat demisia. Sau macar daca accepti compromisul, inghiti si mergi mai departe. Eu unul nu as fi de acord sa fie trasi pe linie moarta jucatorii care se afla in ultimele sase luni de contract”, a spus Florin Manea la Digi.

"Tamas a fost provocat de fratele lui Bourceanu. A castigat la puncte", a dezvaluit Ion Craciunescu, despre scandalul de la petrecerea lui Bourceanu. Citeste aici mai multe detalii. 

Epopeea spitalului modular de la Lețcani. Din cele 250 de paturi prevăzute, jumătate nu au loc înăuntru
BRAT
Modifică setările cookies