"Imi vine sa iau pusca si sa imi fac singur dreptate!" Burca, despre demiterea subita din functia de presedinte al Rapidului

Autor: Sport.ro
Miercuri 17 Februarie 2016, 16:01

	"Imi vine sa iau pusca si sa imi fac singur dreptate!" Burca, despre demiterea subita din functia de presedinte al Rapidului

Ovidiu Burca a fost demis printr-un email primit de la Valerii Moraru in timp ce se afla cu echipa in cantonamentul din India.

Revenit in tara, dupa ce a fost India cu lotul Rapidului, Ovidiu Burca s-a aratat foarte dezamagit de decizia luata de Valerii Moraru in urma cu o saptamana.

"Va dati seama ca instinctul primar e sa iei o pusca si sa iti faci dreptate, mai ales ca am pus atat de mult suflet si m-am implicat atat de mult in acest proiect la Rapid."

"Astazi va pot spune ca nu ma mai indentificam cu ceea ce se intampla la Rapid."

"Domnul Moraru mi-a garantat multe lucruri, dar incepusem sa nu mai am absolut nimic din ceea ce mi-a promis. Cert e ca nu pot fi un om in spatele caruia sa se ascunda anumiti oameni si sa ia decizii in care eu nu cred.", a spus Ovidiu Burca la DolceSport.

Ovidiu Burca a fost instalat in functia de presedinte al clubului Rapid in iulie 2015, dupa un mandat de director sportiv la Otelul Galati.

Ce spune ministrul Sănătății despre obligativitatea vaccinării cadrelor medicale
BRAT
Modifică setările cookies