"Imi vine sa iau pusca si sa imi fac singur dreptate!" Burca, despre demiterea subita din functia de presedinte al Rapidului

Autor: Sport.ro
Miercuri 17 Februarie 2016, 16:01

	"Imi vine sa iau pusca si sa imi fac singur dreptate!" Burca, despre demiterea subita din functia de presedinte al Rapidului

Ovidiu Burca a fost demis printr-un email primit de la Valerii Moraru in timp ce se afla cu echipa in cantonamentul din India.

Revenit in tara, dupa ce a fost India cu lotul Rapidului, Ovidiu Burca s-a aratat foarte dezamagit de decizia luata de Valerii Moraru in urma cu o saptamana.

"Va dati seama ca instinctul primar e sa iei o pusca si sa iti faci dreptate, mai ales ca am pus atat de mult suflet si m-am implicat atat de mult in acest proiect la Rapid."

"Astazi va pot spune ca nu ma mai indentificam cu ceea ce se intampla la Rapid."

"Domnul Moraru mi-a garantat multe lucruri, dar incepusem sa nu mai am absolut nimic din ceea ce mi-a promis. Cert e ca nu pot fi un om in spatele caruia sa se ascunda anumiti oameni si sa ia decizii in care eu nu cred.", a spus Ovidiu Burca la DolceSport.

Ovidiu Burca a fost instalat in functia de presedinte al clubului Rapid in iulie 2015, dupa un mandat de director sportiv la Otelul Galati.

Revolutie in ring: Noaptea Campionilor la Timisoara! Supergala de box in direct la PRO X, vineri de la 9 seara!

Noul Cod Administrativ ar ajuta baronii locali. Cum vor putea ajunge penalii în Guvern
BRAT