17 2016 15:33

FRF a celebrat marti 86 de ani de la infiintare, dupa ce in 2009 a sarbatorit 100 de ani :) Sandu: "Oamenii astia n-au nicio treaba cu fotbalul, sa plece urgent!"


	FRF a celebrat marti 86 de ani de la infiintare, dupa ce in 2009 a sarbatorit 100 de ani :) Sandu: "Oamenii astia n-au nicio treaba cu fotbalul, sa plece urgent!"

Federatia Romana de Fotbal a celebrat marti 86 de ani de la infiintare, chiar daca pe emblema echipei nationale scrie *Fondata in 1909*

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie, Israel - Romania! Marti, 27 martie, Romania - Suedia!

"Federatia Romana de Fotbal implineste 86 de ani", a scris marti FRF pe site-ul oficial, explicand faptul ca Federatia, in actuala forma, a fost infiintata pe 16 februarie 1930.

Ridicolul situatiei vine din faptul ca in 2009, Federatia, condusa de Mircea Sandu, a celebrat 100 de ani de la infiintare, avandu-l ca invitat special pe presedintele UEFA, Michel Platini.

Mircea Sandu a comentat sarbatoarea surprinzatoare a Federatiei: "Asta arata micimea in care se scalda acesti oameni. Centenarul FRF a fost recunoscut de prezenta la Bucuresti a Comitetului Executiv al UEFA, a presedintelui UEFA Michel Platini, de prezenta secretarului general de la FIFA. Am scos si o istorie a Federatiei, la implinirea celor 100 de ani."

"In conditiile astea, cum poti sa vii acum sa spui ca nu ai varsta recunoscuta de forurile internationale? Asta e dovada clara ca acolo sunt oameni care nu au nicio legatura cu fotbalul si ar face bine sa se gandeasca sa plece cat mai repede", a spus Sandu pentru Libertatea.

Captura foto: frf.ro

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Citeste si:

#Mircea Sandu

#FRF

2 comentarii
Un val de aer polar aduce din nou ninsori în toată Europa. În România vor fi -9 grade
BRAT