"Imi era jena ca erau oameni langa mine si mie imi venea sa plang" Florentin Petre povesteste ce a simtit la golul fiului sau

Autor: Sport.ro
Duminica 09 Noiembrie 2014, 09:19

	"Imi era jena ca erau oameni langa mine si mie imi venea sa plang" Florentin Petre povesteste ce a simtit la golul fiului sau

Florentin Petre rememoreaza momentul in care fiul sau a dat primul gol pentru Dinamo.

"Am crescut cu mingea de fotbal langa mine. De cand ma stiu am vrut sa ajung la prima echipa a lui Dinamo. Vreau sa-mi fac un nume al meu, iar lumea sa uite treptat de tata. Cred ca sunt mai talentat decat el, desi imi vine greu s-o spun eu. Mi-am dorit dintotdeauna sa-l ajung, de mic urmaream meciurile lui si am vrut sa joc si eu cu tribunele pline", a spus Patrick Petre, dupa al doilea meci al sau la Dinamo.

Acesta a reusit sa marcheze golul de 2-3 pentru Dinamo insa a si gresit la a treia reusita a oaspetilor. Patrick nu prea a avut curaj sa se bucure dupa reusita din finalul meciului insa a fost laudat de toata lumea dupa partida.

Nici tatal lui Patrick, Florentin Petre, nu s-a abtinut de la laude, chiar daca i-a si reprosat greseala de la care a pornit reusita decisiva a fiului sau: "Mi-era jena, ca erau oameni pe langa mine, aveam lacrimi in ochi. Are un tupeu bun, sa dea Dumnezeu sa ma depaseasca! A crescut frumos, in spiritul fotbalistilor. A gresit si inainte de golul 3 al adversarilor, dar acolo a fost o eroare in lant. Oricum, trebuie sa creasca. Mi-aduc aminte ca atunci cind jucam eu la Dinamo si mai pierdeam cate un meci, ma suna mama lui Patrick si-mi zicea ca pustiul se inchidea in baie si plangea de nervi. Sunt onorat ca Hagi, idolul meu, mi-a laudat baiatul fara sa fie intrebat", a spus Florentin Petre, citat de cotidianul tiparit al Gazetei Sporturilor.

Maraton la înscrierile pe platforma de vaccinare. Peste 18.000 de persoane se programează, în medie, pe oră
BRAT

Modifică setările cookies