"Nimeni nu stie exact ce trebuie sa facem!" Noua regula din Romania care DUBLEAZA CARTONASUL ROSU. Cum ar putea ajunge cluburile sa joace cu un om in minus

"Nimeni nu stie exact ce trebuie sa facem!" Noua regula din Romania care DUBLEAZA CARTONASUL ROSU. Cum ar putea ajunge cluburile sa joace cu un om in minus

Regula unui junior U21 in permanenta pe teren in meciurile de Liga I ar putea provoca momente incredibile in sezonul urmator.

Reghecampf de la Steaua a fost unul dintre cei mai vocali antrenori din Liga I fata de aceasta regula.

"Noi avem jucatori de 21 ani, ne vom descurca, doar ca regula nu a fost facuta cum trebuie. Ce se va intampla cand, de exemplu, Tudorie se va accidenta si va fi schimbat, dar nu ai jucator care sa il înlocuiasca pe acelasi post? Trebuie sa faci doua schimbari. Deocamdata nimeni nu stie exact ce trebuie sa facem. As fi de acord in momentul in care UEFA imi spune ca trebuie sa folosesc un jucator sub 21. Este o regula facuta de Federatie. Dar sa gasim o regula pentru cazul in care el se accidenteaza", spune antrenorul Stelei.

Iar explicatia este simpla. Daca singurul jucator U21 din echipa se accidenteaza, iar antrenorul nu mai are o alta solutie de a introduce un alt junior, echipa va trebui sa joace in inferioritate numerica, a explicat pentru Sport.ro directorul de comunicare al Ligii, Marius Mitran.

Practic, in anumite situatii, aceasta regula ar putea dubla efectul unui cartonas rosu.

Cluburile din Liga I incearca sa anuleze aceasta regula in comitetul executiv de vineri (DETALII AICI)

VIDEO PROTVPLUS.RO

Înșelăciunea legală prin care mai mulți bătrâni au ajuns să fie executați silit. Cum acționează escrocii
BRAT
Modifică setările cookies