Ilie Dumitrescu știe unde se va face diferența în Farul - FCSB, meciul care poate decide campioana din Superligă

Ilie Dumitrescu farul - fcsb Farul Constanta FCSB play-off Superliga Superliga Ilie Dumitrescu
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 Mai 2023, 19:24
Data actualizarii: Joi 18 Mai 2023, 19:33

Farul - FCSB este partida din etapa a noua din play-off-ul Superligii României care poate decida campioana din Superliga României. 

Ilie Dumitrescu a declarat că meciul reprezintă finala campionatului, precizând că trofeul îl va câştiga echipa care va fi mai puternică din punct de vedere mental.

"Trofeul arată senzaţional, cred că orice jucător de fotbal îşi doreşte să ridice acest trofeu. Vom vedea duminică cine îl ridică dintre Farul şi FCSB. Pentru că duminică e meciul sezonului sau finala campionatului. Farul şi FCSB sunt două echipe într-o formă sportivă foarte bună şi e clar că toată lumea aşteaptă acest meci.

Îmi doresc ca echipa cea mai bună să câştige. E o muncă de un an de zile şi ca fotbalist când ajungi la ultimul meci e clar că ai o mie de gânduri în cap. Cine e mai puternic mental la ora jocului va câştiga trofeul Superligii", a spus Ilie Dumitrescu.

Variantă de înlocuitor pentru Denis Alibec
 

Fostul internațional român a vorbit și despre soluțiile pe care Gheorghe Hagi le are pentru înlocuirea lui Denis Alibec, suspendat pentru două etape.

"Gică Hagi a luat deja în calcul că nu-l poate folosi pe Alibec şi au mai fost situaţii similare... cu CFR de exemplu a jucat într-o formulă cu Louis Munteanu care e într-o formă foarte bună. Dar mai sunt soluţii precum Adrian Mazilu, care revine după acea răceală. Bineînţeles că o să conteze lipsa lui Alibec, e un lider incontestabil, un jucător care în momentele importante a ajutat foarte mult Farul.

Dar Hagi e prea puternic, Hagi este un învingător. Hagi nu are emoţii, Hagi transmite forţă, Hagi transmite putere. Acum contează mult şi cum asimilează echipa aceste lucruri", a adăugat acesta,

Farul Constanţa joacă cu FCSB, duminică, de la ora 21:00, pe teren propriu, într-o partidă contând pentru etapa a noua din play-off-ul Superligii. În cazul unei victorii, Farul Constanța câştigă titlul de campioană a României, ediţia 2022-2023.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!