Ilie Dumitrescu, propunere în direct pentru Gigi Becali: "Cheamă-l la palat, mai pune-i la salariu"

Ilie Dumitrescu FCSB Gigi Becali marius stefanescu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Iulie 2024, 08:48
Data actualizarii: Miercuri 10 Iulie 2024, 08:48

Gigi Becali a oferit declarații după ce FCSB a spulberat-o pe Virtus în turul 1 preliminar din UEFA Champions League, scor 7-1.

După meciul câștigat categoric în San Marino de FCSB, Gigi Becali și-a concentrat atenția asupra unui fotbalist care nu a jucat, Marius Ștefănescu, suspendat.

Dialog Gigi Becali - Ilie Dumitrescu pe tema clauzei de rezliere a lui Marius Ștefănescu

Jucătorul cumpărat în această vară de la Sepsi, pentru 1,3 milioane de euro, este considerat de Gigi Becali cel mai bun fotbalist din România, iar acum susține că regretă că i-a stabilit o clauză de reziliere în valoare de doar 10 milioane de euro.

"Îmi pare rău de Ștefănescu că i-am pus clauză de numai 10 milioane de euro. Părerea mea e că cel mai bun jucător din România este Ștefănescu. De ce n-a fost la EURO? Nu știe selecționerul fotbal. Glumesc, îți dai seama! Nu a ajuns pentru că nu l-a văzut sau așa a văzut selecționerul și trebuie să respectăm hotărârile selecționerului", a spus Gigi Becali, la Digisport.

Prezent în studio, fostul internațional Ilie Dumitrescu i-a făcut o propunere lui Gigi Becali: "Mai cheamă-l la palat, mai pune-i ceva peste și pui clauză mai mare. Ce, e problemă?"

Gigi Becali s-a răzgândit rapid, spunând că actuala clauză a lui Marius Ștefănescu este suficientă, mai ales că fotbalistul va împlini 26 de ani în august: "Nu. Măcar să dea 10 milioane. Dacă n-avea 25 sau 26 de ani, îi făceam clauză mare. Ajunge clauză de 10 milioane".

Marius Ștefănescu a debutat la FCSB în Supercupa României împotriva celor de la Corvinul Hunedoara, scor 3-0. Extrema dreaptă a marcat un gol.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!