Ilie Dumitrescu o REFUZA pe Steaua: "Nu pot sa lucrez cu Gigi Becali!"

Autor: Sport.ro
Sambata 27 Martie 2010, 22:39
Ilie Dumitrescu o REFUZA pe Steaua: "Nu pot sa lucrez cu Gigi Becali!"

Seful Stelei spune ca nu se gandeste sa-l inlocuiasca pe Stoichita. El s-a intalnit de doua ori pana acum cu Ilie Dumitrescu, dar nu au discutat de o eventuala schimbare pe banca Stelei.

"Cand m-am impacat cu Hagi atunci la masa erau si Gica Popescu cu Ilie Dumitrescu. Am stat la discutii acolo 2-3 ore. Acum 2 zile, m-a invitat Victor la masa si era si Ilie Dumitrescu la masa. Nu am vorbit nimic cu el.", a spus Gigi Becali la gspTV.

Ilie Dumitrescu spune ca nu are de gand sa lucreze cu Gigi Becali:

"Nu se pune problema sa lucrez la Steaua. Nu imi doresc, dar nici nu pot lucra cu Gigi Becali. Nu am cum sa imi doresc acest post. Nu ma intereseaza postul de antrenor la Steaua, nu m-a sunat Gigi Becali. E important ca Stoichita sa aiba liniste. Eu am o relatie de mare respect cu Mihai si cred ca s-ar face o mare greseala ca Stoichita sa fie schimbat acum. Steaua trece printr-un moment delicat. Dupa meciurile de la Cluj si Urziceni, m-am gandit ca Steaua juca cel mai bun fotbal din acel moment. Dar meciul cu Dinamo a rasturnat lucrurile", a spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

Afla aici mai multe despre posibila venire a lui Ilie Dumitrescu la Steaua!

ProSport scrie azi ca un posibil scenariu pentru rezolvarea problemelor de la echipa este venirea lui Ilie Dumitrescu. Fostul stelist a fost sunat aseara de Gigi Becali si in plus este in relatii foarte bune cu agentul Becali, cel care nu s-a ferit sa il atace pe Mihai Stoichita pentru jocul echipei.

"Steaua a jucat modest la Targu Jiu. L-am laudat pe Stoichita cand a meritat, insa acum nu e cazul. Nu pot comenta venirea mea la echipa, pentru ca Steaua are inca antrenor", a declarat Ilie Dumitrescu.

Vești bune despre coronavirus în România: ”Toate cele 13 persoane din Gorj, negativ”
BRAT