Gigi ii pregateste debarcarea lui Stoichita! Cine poate aduce titlul la Steaua?

Autor: Sport.ro
Sambata 27 Martie 2010, 11:20
Gigi ii pregateste debarcarea lui Stoichita! Cine poate aduce titlul la Steaua?

ProSport / Suparat dupa prestatia echipei din meciul de la Targu Jiu, Gigi Becali l-a sunat aseara pe Ilie Dumitrescu

Becali i-a facut varza pe stelisti dupa meciul cu Pandurii: "A fost circ, nu fotbal! Cascadorii rasului! I-am laudat, dar acum si-au luat lumea in cap", a tunat patronul imediat dupa meci.

Nici atunci cand a venit vorba de antrenorul Mihai Stoichita, finantatorul nu s-a ferit sa lanseze sageti otravite: "Lui Stoichita nu-i spun nimic, nu am ce sa-i zic. Eu nu sunt profesor de antrenori ca sa-mi permit. O sa consult un profesor de la Scoala Internationala de Fotbal ca sa-i zic ceva", a fost atacul subtil al lui Becali la adresa antrenorului.

ProSport scrie azi ca un posibil scenariu pentru rezolvarea problemelor de la echipa este venirea lui Ilie Dumitrescu. Fostul stelist a fost sunat aseara de Gigi Becali si in plus este in relatii foarte bune cu agentul Becali, cel care nu s-a ferit sa il atace pe Mihai Stoichita pentru jocul echipei.

"Steaua a jucat modest la Targu Jiu. L-am laudat pe Stoichita cand a meritat, insa acum nu e cazul. Nu pot comenta venirea mea la echipa, pentru ca Steaua are inca antrenor", a declarat Ilie Dumitrescu.

Ce antrenor poate aduce titlul la Steaua? (26013 voturi)
 
Ilie Dumitrescu
26.88%
6992 voturi
 
Mihai Stoichita
20.72%
5389 voturi
 
Cristiano Bergodi
29.84%
7763 voturi
 
Gheorghe Hagi
22.56%
5869 voturi
Regele Spaniei, în carantină, după ce a intrat în contact cu o persoană infectată cu SARS-CoV-2
BRAT

Modifică setările cookies