Ilie Dumitrescu, dat pe spate: ”Profesor universitar! Așa traduc”

Ilie Dumitrescu Gica Hagi Superliga Ilie Dumitrescu / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Aprilie 2024, 23:20
Data actualizarii: Miercuri 24 Aprilie 2024, 23:21

Farul Constanța a învins-o pe Rapid miercuri seară cu 3-1, în play-off-ul Superligii României.

Campioana en-titre a primit vizita giuleștenilor pe stadionul de la Ovidiu. Farul a punctat de trei ori și a urcat, cel puțin temporar, pe poziția secundă în clasamentul play-off-ului.

Ilie Dumitrescu, dat pe spate: ”Profesor universitar! Așa traduc”

Ilie Dumitrescu l-a numit după meci pe Gică Hagi ”profesor universitar”. Fostul internațional român a remarcat evoluția jucătorilor de la Farul Constanța și a menționat cât de multe a realizat ”Regele” la Ovidiu.

”Am văzut un profesor universitar, pe Gică Hagi, în materie de relații de joc și automatisme de joc. Așa traduc. Este incredibil ce poate să facă omul ăsta, după ce în fiecare an el pierde 5-6 sau 7 jucători.

Ori că se transferă, ori că nu mai fac parte din lotul echipei. Dar vorbim de jucători care s-au transferat. E echipa care a ieșit campioană, e echipa care atacă spațiile în profunzime în spatele apărării adverse. Echipa cu cele mai multe șuturi pe poartă.

Luați cifrele din seara asta și o să vedeți că este o echipă lucrată, o echipă cu o identitate de joc.

S-a văzut la Craiova și cu CFR-ul, să câștigi de o manieră categorică, și în seara asta să conduci jocul, să ajungi la rezultatul ăsta, vorbim de o muncă extraordinară a lui Gică Hagi”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit DigiSport.

Farul - Rapid 3-1

Louis Munteanu a deschis scorul în minutul 40, iar Albion Rrahmani a bătut exemplar un penalty în minutul 45+4 și a restabilit egalitatea. Doar că Farul s-a descătușat în actul secund.

Mai întâi, Luca Andronache a readus campioana en-titre în avantaj în minutul 67, ca Amine Benchaib să înghețe tabela de marcaj la 3-1 în minutul 69.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!