VIDEO EXCLUSIV Ilie Dumitrescu, aproape de UTA Arad! Clubul confirmă discuțiile: "Au o relație foarte bună cu el"

Ilie Dumitrescu este așteptat la UTA Arad, unde ar urma să ocupe o funcție în cadrul clubului.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Aprilie 2022, 12:14
Data actualizarii: Joi 21 Aprilie 2022, 12:32

Oamenii de afaceri Simion Apreutese și Cătălin Juncan sunt interesați să cumpere clubul arădean de la Alexandru Meszar, iar cei doi l-ar dori în cadrul clubului și pe Ilie Dumitrescu.

Ilie Dumitrescu, aproape de UTA Arad

Attila Brosovszky, managerul general de la UTA Arad, a confirmat că oamenii de afaceri au intenția de a colabora cu Ilie Dumitrescu la formația din Liga 1, însă fără a exista momentan discuții cu clubul sau referitoare la funcția pe care ar urma să o ocupe fostul internațional.

  • Ilie Dumitrescu

"Sunt niște discuții cu un grup de investitori. Ei au o relație foarte bună cu Ilie Dumitrescu. De acolo au început toate speculațiile. Da, este o discuție între ei, să preia Ilie o funcție în club, dar totul este la nivel de discuție deocamdată.

De ce Ilie Dumitrescu? Trebuie să întrebați acel grup de investitori pentru că de la ei a venit această idee. Deocamdată, nu sunt discuții între Ilie Dumitrescu și club", a spus Attila Brosovszky, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

  • Ilie Dumitrescu a activat ultima oară ca antrenor la FCSB, în perioada august - septembrie 2020.

UTA Arad, aproape de ratarea obiectivului

Oficialul arădenilor a vorbit și despre obiectivul celor de la UTA din acest final de sezon, dar și despre forma slabă traversată de echipa lui Ionuț Badea în play-out.

"Ăsta ar fi obiectivul (n.r - barajul pentru Conference League), dar s-a cam îndepărtat. Matematic mai sunt șanse, dar deja nu mai depindem doar de noi, ci și de jocul rezultatelor, de ce se întâmplă în celelalte meciuri. Acum avem un meci crucial sâmbătă, în care trebuie să luăm cele trei puncte, să rămânem matematic și pentru acel baraj de Europa, dar și să ne luăm o presiune de pe umeri și să fim liniștiți într-o proporție foarte mare în privința evitării barajului de retrogradare.

În meciurile care au contat din play-out am jucat destul de slab, n-am reușit nici să marcăm, vorbesc despre meciurile cu Botoșani, Rapid și Sepsi, chiar dacă la Sepsi am fost învinși în ultima fază a meciului. Egalul ar fi fost un pic nedrept, contrar cursului jocului. Ar fi fost un punct bun pentru noi, dar acel punct nu încurca situația în clasament. Noi ne axăm pentru meciul de sâmbătă, unde trebuie neapărat să obținem cele trei puncte", a mai spus Attila Brosovszky,

UTA Arad ocupă locul 11 în Liga 1, cu 26 de puncte, la șapte lungimi în spatele poziției a opta, care asigură participarea la barajul pentru Conference League.

Modifică setările cookies