VIDEO EXCLUSIV Ilie Dumitrescu a identificat problemele de la FCSB. Ce crede despre antrenorul care ar fi potrivit la echipă

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Iunie 2022, 16:53
Data actualizarii: Joi 02 Iunie 2022, 16:53

FCSB a încheiat un nou sezon pe poziția secundă în Liga 1 și se pregătește de o reorganizare în această pauză competițională. 

Meciul cu FC Voluntari, încheiat la egalitate, scor 2-2, a pus capăt speranțelor celor de la FCSB de a juca cu titlul pe masă, iar CFR Cluj a devenit campioană pentru a cincea oară consecutiv în Liga 1.

Într-un interviu acordat pentru emisiunea "Ora Exactă în Sport", Ilie Dumitrescu a comentat situația de la echipa patronată de Gigi Becali și a dezvăluit care ar fi problemele cu care se confruntă clubul, care îl împiedică să facă perfornanță la un nivel mai înalt. 

"Aici vorbim despre o societate unde s-a investit masiv, cred că singurul club pe profit, apropo de model de business în România. Clar că pe plan sportiv echipa nu a excelat, adică mai jos de locul trei nu ai cum să închei cu lotul ăsta. 

Cred că a contat foarte mult că Petrea a mai fost antrenor, cunoștea lotul, ăsta e un semnal de alarmă pentru Gigi, să înțeleagă că e nevoie de continuitate pe banca tehnică. El comunică foarte bine cu Petrea, au o relație specială, pentru că nu e simplu să lucrezi cu Gigi Becali. 

Eu consider un accident meciul cu FC Voluntari. Dacă exista tehnologia VAR, probabil că golul era anulat și se juca finala", a declarat Ilie Dumitrescu la PRO ARENA

Toni Petrea, soluția pentru FCSB

Ilie Dumitrescu a analizat și speculațiile care au apărut cu privire la schimbările de pe băncile tehnice ale echipelor importante din Liga 1, explicând că Toni Petrea și Laurențiu Reghecampf ar trebui să rămână acolo unde sunt în prezent, pentru a continua proiectele în care sunt implicați. 

"Da, îl văd pe Petrea continuând la FCSB. Eu cred că Reghe va continua proiectul la Craiova și ar fi păcat să nu continue Universitatea Craiova cu Reghe. Cred că ar trebui să se întărească echipa Craiovei, la fel și FCSB. Gigi a dat un semnal că are nevoie de fundași centrali, eu aș spune că are nevoie și de un număr 9 autentic", a spus Ilie Dumitrescu. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!