Monte Carlo gheorghe bosinceanu Petre Grigoras Superliga

EXCLUSIV Îl mai ții minte? Ce mai face fostul patron din Liga 1: ”Stă mai mult pe la Monte Carlo”

Petre Grigoraș (57 de ani), fost antrenor la Farul Constanța, a vorbit despre Gheorghe Bosînceanu, fostul patron al grupării dobrogene.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 Octombrie 2022, 09:02
Data actualizarii: Miercuri 05 Octombrie 2022, 09:02

Patronul Farului între 2000 și 2009, Bosînceanu s-a distanțat complet de fotbal. Grigoraș spune că omul de afaceri petrece foarte mult timp la biroul său din Monte Carlo.

Ce mai face Gheorghe Bosînceanu, fostul patron de la Farul

Anul ăsta nu am vorbit, dar în fiecare an discutam. Dânsul, în ultima perioadă, stă mai mult prin străinătate, pe la Monte Carlo. 

  • Gheorghe Bosînceanu și George Copos

Biroul principal al dânsului e acolo. S-a distanțat de fotbal destul de mult, dar am ținut legătura într-o anumită perioadă. Acum, cu pandemia, a fost puțin mai greu”, a spus Grigoraș, într-un interviu acordat pentru www.sport.ro.

Gheorghe Bosînceanu este proprietarul Șantierului Naval din Constanța. În 2018, averea sa era estimată la 115-120 de milioane de euro.

FC Onești, Farul Constanța, Oțelul Galați, Politehnica Iași, Pandurii Târgu Jiu, CFR Cluj, ASA Târgu Mureș, ACS Poli Timișoara și Foresta Suceava sunt cluburile pe care le-a antrenat Petre Grigoraș în cariera sa.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies