Steaua Costel Galca Helmuth Duckadam Liga 1

Ignora Galca prima finala din 2015 pentru titlu? Decizie de criza la Steaua. Cine ar putea intra pe teren in finala Cupei Ligii

Lupta aprinsa la titlu cu ASA o obliga pe Steaua sa-si cantareasca perfect pasii in acest final de sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Mai 2015, 19:35
Data actualizarii: Luni 18 Mai 2015, 19:37

Primul meci cu trofeul pe masa din 2015, finala Cupei Ligii, ar putea fi sansa rezervelor Stelei sa joace in sfarsit in echipa de start.

Duckadam spune ca rezervele Stelei ar putea fi folosite cu Pandurii in finala Cupei Ligii, miercuri, la 20:00, pe National Arena.

"Nu cred ca este un avantaj pentru ASA faptul ca jucam finala Cupei Ligii. Cred ca ASA are un meci mai greu la Giurgiu decat avem noi cu FC Botosani, cel putin teoretic. Cred ca in Cupa Ligii vor primi o sansa jucatorii care au evoluat mai putin. Vrem sa castigam finala, dar obiectivul principal este campionatul. Avem cativa jucatori suspendati, Tanase este accidentat. Dar cred ca si ceilalti vor sa arate ca merita sa joace si sa ramana la Steaua, in ceasul al 12-lea. Depinde doar de noi daca vom face fata si vom reusi sa castigam acest trofeu"

"In fotbal ai nevoie si de sansa si asta se va vedea si in ultimele doua etape. Cine are mai mult noroc va castiga campionatul. Daca ASA o bate pe Astra, campionatul s-a terminat. Cu ce atmosfera va fi la Tg. Mures, va fi greu si nu cred ca Otelul poate face ceva in ultima etapa. Mi-ar placea ca Steaua sa bata in minutul 93 la Iasi, iar ASA sa piarda sau sa faca egal, dar nu cred ca as rezista"

"Cu siguranta sunt si anumite interese, dar batalia mai mare e la retrogradare. La noi e mai simplu. Daca Astra o incurca pe ASA si noi ii batem pe cei de la Botosani, avem sansa noastra la titlu. Aici e mai simplu, jos e mai complicat. Echipele de acolo depind si de alte rezultate", a declarat Duckadam.

Modifică setările cookies