Iancu: "La vara vom face o oferta de nerefuzat pentru Baltoi"

Autor: Sport.ro
Vineri 14 Martie 2008, 11:50
UTA VA FI PRELUATA DIN TOAMNA DE UN OM DE AFACERI PRIETEN CU IANCU!
Mediafax// Inainte de meciul cu UTA, Iancu copiaza modelul Becali si anunta oferte pentru jucatorii adversi. La vara vom face o oferta de nerefuzat pentru Baltoi, anunta Iancu care dezvaluie ca UTA va fi preluata de un om de afaceri cu care este prieten.

"Trebuie sa recunoastem, pe cel putin unul dintre fotbalistii de exceptie ai formaţiei UTA Arad il monitorizam de multa vreme, iar el, cu certitudine, din vara, va primi o oferta de nerefuzat din partea noastra. Ma refer la jucatorul Alexandru Baltoi. Acest lucru depinde insa si de ceea ce-si doreşte el, ce-si propune pentru viitor si de pretentiile clubului", a spus Iancu.

Iancu crede ca ar fi pacat ca UTA sa retrogradeze in Liga a II-a, afirmand ca gruparea aradeana va fi preluata de un om de afaceri potent din sezonul viitor. "Ar fi pacat ca UTA sa retrogradeze in conditiile in care stiu sigur ca din sezonul viitor ea va deveni proprietatea unui om de afaceri foarte potent si trebuie sa admit ca este vorba de un foarte bun prieten al meu. Am crescut impreuna si suntem nedespartiti de peste 30 de ani. Am muncit mult sa-l conving si mi-ar parea rau sa nu beneficieze de "placerile Ligii I", a precizat Iancu.

Alashkert - FCSB, in turul 2 al UEFA Europa League, se vede joia viitoare, de la 20:00, IN DIRECT la ProTV

Franța o va susține pe Kovesi la Parchetul European. Scrisoarea trimisă de Macron lui Iohannis
BRAT