IANCU: "LA BECALI TOTU-I MINCIUNA". BECALI: "IANCU E UN TIGAN OBRAZNIC!"

Autor: Sport.ro
Marti 18 Martie 2008, 00:13
SCANDAL LA USA CORTULUI

Un nou scandal monstru zguduie Liga lui Mitica. Dupa atacul lui Marina Iancu, cel care declarase pentru Prosport ca patronul Stelei e raul din fotbalul romanesc, e un fel de Charlie Chaplin, Gigi Becali nu a asteptat mult pentru a riposta. Patronul Stelei a raspuns ca seful lui Poli e un vagabond: "Sper sa apunce revelionul", a amenintat Becali.

Totul a degenarat. Iancu a ripostat spunand ca  verii Becali l-au amenintat si ca totul e o minciuna la seful din Ghencea: "M-a injurat de mama, m-a facut in toate felurile, iar apoi m-a sunat Giovani sa-mi explice ce familie mare sunt ei si cat de tari sunt. La Gigi Becali, totul e o minciuna! Si averea, si partidul ala al lui, Noua Gargara", a tunat Marian Iancu la Fanatik.

"Nu am vrut sa-i raspund lui Iancu, dar m-am gandit ca poate il pune cineva sa ma intarate. Cat poti sa-l lasi? Am pus mana pe telefon sa vorbesc cu el si sa lamurim problema. Eu am cunoscut tot felul de tigani, dar mai obraznic tigan ca asta nu am vazut in viata mea. Eu stiu de ce e capabil el, eu si familia mea il cunosc, de aia am innebunit cand a zis ca ma tine el pe mine in alarma. Nu poti cand esti miliardar sa te ameninte unul ca Iancu, eu nu pot sa-i permit asa ceva", a raspuns Becali.

Atacuri de Paşte în Sri Lanka: Peste 200 de morţi în 8 explozii. Șapte persoane, reținute
BRAT