I-a luat ochii si lui Reghe! Noul fundas BIJUTERIE al Ligii 1, pe lista Stelei! Ce decizie a luat antrenorul Stelei:

Autor: Sport.ro
Duminica 01 Septembrie 2013, 11:55

	I-a luat ochii si lui Reghe! Noul fundas BIJUTERIE al Ligii 1, pe lista Stelei! Ce decizie a luat antrenorul Stelei:

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Steaua incearca in aceste zile sa se intareasca pentru grupele Ligii Campionilor, oficialii din Ghencea incercand mai multe transferuri importante, printre care si cele ale unor fundasi.

Cu o lista alcatuita din Piotr Celeban, Fernando Varela sau Vit Benes (FK Jablonec), stelistii incearca aducerea a cel putin unuia dintre fundasi, dar surpriza poate veni din partea unui jucator de la Ceahlaul.

Stelistii se pare ca au tinut cont de propunerea lui Dumitru Dragomir, care a vorbit acum cateva zile despre noul "fundas bijuterie" al Ligii 1, Andrei Marc (20 de ani), de la Ceahlaul Piatra Neamt.

Potrivit antrenorului moldovenilor, si prietenul lui Laurentiu Reghecampf, Vasile Miriuta, antrenorul stelist s-a interesat in ultimele zile de situatia lui Marc.

"Laurentiu m-a intrebat de el, eu i l-am recomanda. L-as recomanda la orice echipa buna, si la Dinamo. Si CFR are nevoie de un fundas ca Marc, dar acum nu eu hotarasc, cine il vrea pe Marc sa vina sa faca o oferta, iar daca sefii isi vor da acordul, jucatorul e liber sa plece", a spus Miriuta la Digisport.

"Reghe m-a intrebat, el l-a si urmarit, normal. Marc are un caracter foarte bun si asta este adevarul. I-am spus ce calitati are, ramane ca el sa hotarasca daca are nevoie de serviciile lui. Daca nu, eu ma bucur ca ramane la noi si ne ajuta in continuare. Plus ca va creste langa un fotbalist experimentat cum este Gabi Canu", a adaugat antrenorul moldovenilor.

Andrei Marc, 20 de ani, a jucat in acest sezon in toate meciurile pentru Ceahlaul, una dintre surprizele inceputului de sezon, fapt care l-a dus si in vizorul echipei nationale de tineret, pentru care a bifat 3 selectii in 2013.

Alexandru Rafila: România va testa un medicament inovator pentru Covid-19, produs în SUA
BRAT