GRATIS din iarna! Stelistii au facut PLANUL pentru urmatoarele transferuri si le dau o LOVITURA rivalilor! Ce jucatori pot veni liberi:

Autor: Sport.ro
Duminica 01 Septembrie 2013, 10:47

	GRATIS din iarna! Stelistii au facut PLANUL pentru urmatoarele transferuri si le dau o LOVITURA rivalilor! Ce jucatori pot veni liberi:

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Stelistii cauta serios sa se intareasca pentru grupele Ligii Campionilor, acolo unde vor da de Chelsea, Schalke si Basel, iar Laurentiu Reghecampf are deja o lista cu mai mult de 10 potentiale tinte.

Printre acestia se afla si Paul Batin sau Guilherme Sitya, fotbalisti ce apartin de Cfr Cluj, respectiv Petrolul. Declarati netransferabili de catre sefi, cei doi jucatori ar putea ajunge in cele din urma la Steaua, scrie editia tiparita a cotidianului Gazeta Sporturilor.

Potrivit sursei citate, cei doi fotbalisti vor intra, incepand cu luna ianuarie, in ultimele 6 luni de contract, urmand sa poata semna din postura de jucatori liberi cu orice echipa doresc.

De altfel, acesta ar fi si planul stelistilor, care, in cazul in care nu vor reusi sa-i convinga acum pe omologii de la CFR si Petrolul, planuiesc sa ii "fure" la iarna, fara sa achite nicio suma de bani.

Pentru moment, insa, stelistii se concentreaza asupra transferurilor lui Wesley si Marica, fotbalisti carora le-au facut niste oferte uriase pentru fotbalul romanesc.

Daca Guilherme si Batin vor fi de acord sa semneze cu Steaua, acestia ar putea in cele din urma sa fie adusi chiar din vara, in cazul in care stelistii se vor intelege cu cele doua rivale din campionat pentru a le da drumul mai devreme jucatorilor.

INSP a actualizat lista statelor cu risc epidemiologic ridicat. Persoanele care vin din Spania, plasate în carantină
BRAT