Mihai Stoica FCSB MM Stoica Superliga

I-a ieșit pariul lui Mihai Stoica! S-au adeverit cele spuse de managerul general de la FCSB

Pe 19 septembrie 2022, Mihai Stoica a lansat public un pariu în legătură cu situația FCSB-ului.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Martie 2023, 09:10
Data actualizarii: Marti 14 Martie 2023, 09:10

Pe 19 septembrie, când FCSB, cu Nicolae Dică (42 ani) la cârmă, se află pe locul 14 în campionat, cu doar 8 puncte acumulate, Mihai Stoica (57 ani) a îndrâznit să susțină că din acel moment, roș-albșatrii vor acumula cele mai multe puncte până la finalul sezonului regulat. 

FCSB, lider în campionat din 19 septembrie 2022 

„Fac un pariu. Până la finalul sezonului regulat vom fi pe primul loc, dacă ar fi să înceapă campionatul acum”, a declarat managerul general al FCSB-ului pentru Orange Sport. 

Ceea ce s-a și întâmnplat. FCSB a acumulat 49 de puncte, cu 5 puncte peste CFR Cluj, a doua echipă ca număr de puncte acumulate din 19 septembrie 2022. Mai mult, Mihai Stoica a precizat că elevii lui Mihai Pintilii (38 ani) își puteau majora diferența față de gruparea din Gruia, dacă nu s-ar fi lovit de o serie de ghinioane. 

„În minutul 93, cu Farul era 2-1 pentru noi. Să presupunem că se termina așa, aveam încă 3 puncte în plus. Cu Craiova conduceam în minutul 94. Noi am avut o serie de ghinioane. Ne-am marcat două autogoluri. 

Am luat doar un punct cu CSU Craiova și în două meciuri am dat două autogoluri. Poate se întoarce norocul și pentru noi. Mie îmi dă speranțe faptul că noi jucăm cel mai bun fotbal din ultimii ani”, a declarat MM Stoica pe 13 martie, pentru aceeași sursă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!