Helmut Duckadam condamnă FRF: „FCSB face rating și toată problema e pe săracul Pintilii!”

Helmut Duckadam FCSB Lucian Burchel mihai pintilii scoala de antrenori Superliga Duckadam
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Ianuarie 2023, 16:55
Data actualizarii: Marti 24 Ianuarie 2023, 16:55

Fostul portar al Stelei București îl apără pe Mihai Pintilii de acuzele lui Lucian Burchel, șeful Școlii de Antrenori.

FCSB a câștigat primul joc oficial din 2023. Roș-albaștrii s-au impus pe terenul lui FC Hermannstadt, 1-0, grație golului înscris de Billel Omrani (29 ani). Atacantul algerian a punctat în minutul 75, la doar 7 minute după ce a fost introdus în teren de Mihai Pintilii (38 ani), în locul lui David Miculescu (21 ani). 

Helmut Duckadam îi ia apărarea lui Mihai Pintilii

Mihai Pintilii a fost din nou inspirat, când i-a aruncat în luptă pe Florinel Coman (24 ani) și Billel Omrani (29 ani). Numai că, fostul închizător al roș-albaștrilor riscă o suspendare de minimum 4 etape, după ce Lucian Burchel (58 ani) a reclamat că a pregătit echipa în cantonamentul din Antalya. 

În tot acest conflict, Helmut Duckadam (63 ani) este de partea lui Mihai Pintilii. Eroul de la Sevilla consieră că șeful Școlii de Antrenori, împreună cu Federația Română de Fotbal, trebuiau să rezolve această problemă încă din trecut, când au apărut prima dată cazurile de acest gen.

„(n.r. - credeţi că Burchel vrea să-mi facă imagine pe spatele lui Pintilii?) Cred că da. Mă repet, aceste probleme trebuiau rezolvate cu ani în urmă şi aplicate. Dar, din păcate, federaţia a închis ochii, iar acum când a apărut cazul Pintilii şi declaraţiile domnului Becali, ei s-au sesizat şi au fost deranjaţi.

O discuţie care trebuia să aibă loc acum câţiva ani. Acest lucru trebuia să se întâmple la Federaţie. Până nu a apărut cazul Pintilii s-a uitat de celelalte cazuri, care sunt aproape identice. Din păcate, FCSB face rating şi atunci toată problema este pe Pintilii, pe săracul Pintilii. Eu cred că legea ar trebui să se aplice la toată lumea la fel. Atunci, cea mai mare greşeală e la federaţie, care nu aplică regulamentul aşa cum trebuie”,a spus Helmuth Duckadam, pentru Orange Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!