Hațegan a fost prezent la testele fizice, pentru prima oară după infarct: ”N-am mai încălțat ghetele de nouă luni”

Ovidiu Hategan Kyros Vassaras Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Ianuarie 2023, 13:51
Data actualizarii: Marti 10 Ianuarie 2023, 13:51

Ovidiu Hațegan (42 de ani) își plănuiește revenirea, la aproape un an după ce a suferit un infarct.

Marți, cel mai bine cotat arbitru român a fost prezent la Buftea, alături de colegii săi, la testele fizice obligatorii, acțiune la care a participat și președintele CCA, Kyros Vassaras.

”N-am mai încălțat ghetele de nouă luni și ceva”, a mărturisit Hațegan, în dialog cu reporterii prezenți la acțiunea de la Buftea.

Ovidiu Hațegan își pregătește revenirea în arbitraj!

„După ce am trecut prin ce am trecut, îmi doresc să fiu sănătos. Ăsta e scopul principal și vreau să mă bucur de fiecare moment pe care îl trăiesc. A fost o perioadă altfel, să spun, pentru că am avut vacanță cum nu am avut toată viața, forțată. Mi-a prins și bine, am stat mult mai mult cu familia, m-am bucurat de alte lucruri pe care le-am pierdut în acești ani în care am călătorit foarte mult.

În momentul de față, sunt foarte bine. Testele medicale sunt chiar peste așteptările mele și ale medicilor, dar o iau încetișor. De asta am și venit astăzi, am dat doar o parte din teste, am vrut din nou să fiu alături de colegi, un sentiment extrem de plăcut. Chiar de dimineață, înainte să vin, mi-am luat ghetele pe care nu le-am mai încălțat de nouă luni și ceva. E prima dată de când am avut ultimul meci. M-am bucurat, sincer.

După ce am ieșit din sala de operație, mi-am setat anumite lucruri. Unul dintre ele: să mă bucur de fiecare moment al vieții mele. Nu am nicio teamă, indiferent ce se întâmplă, pentru că din acest moment, fiecare zi e un bonus pentru mine. Dorința mea este să mă reîntorc pe teren. Asta o să vedem dacă se va mai realiza sau nu. Deocamdată, sunt în grafic”, a spus Ovidiu Hațegan.

Ovidiu Hațegan este arbitru FIFA din 2008, iar până acum a participat la meciuri din cadrul EURO 2016, EURO 2020, Liga Campionilor sau Europa League.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!