"Hamza e foarte suparat! Sper sa fie nervos rau pe astia de la Swansea!" Reactie geniala a lui Contra dupa ce atacantul a fost BATUT pe plaja

Autor: Sport.ro
Luni 12 August 2013, 17:47

	"Hamza e foarte suparat! Sper sa fie nervos rau pe astia de la Swansea!" Reactie geniala a lui Contra dupa ce atacantul a fost BATUT pe plaja

►Cum poate arata Finala de la Rio? Portugalia - Olanda, miercuri 22:30, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

Batut pe plaja, la Mamaia, de doi bodyguarzi dupa o disputa verbala pe care a avut-o cu primarul Constantei, Radu Mazare, Younes Hamza a anuntat ca pleaca din Romania daca nu i se face dreptate. Antrenorul Petrolului, Cosmin Contra, spune ca atacantul are toata sustinerea clubului si e convins ca va reusi sa-l convinga sa ramana pentru visul de a juca in grupele Europa League alaturi de Petrolul.

Contra ii cere lui Hamza sa se supere rau pe galezii de la Swansea, adversarul de top din playoff-ul EL.

"A spus niste vorbe la nervi, poate se simte nedreptatit, dar nu cred ca poate pleca. Suntem alaturi de el. Il invatam ce trebuie sa faca, in rest nu stiu cum am putea noi sa-l ajutam. Probabil o sa faca plangere daca are ochiul umflat, merge la medicina legala, ia certificat medico-legal, apoi poate sa depuna plangere.

Singurul lucru pe care-l putem noi face este sa fim alaturi de el. O sa aflam si ce are el de spus, trebuie sa-l ascultam. Maine revine, il strangem langa noi, ii aratam ca suntem langa el. Sper sa se enerveze pe astia de la Swansea si pe Ceahlaul, sa dea goluri cu ei, si sa uite de supararea asta!", a spus Contra la Sport.ro.

Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Marea Britanie, singura din Europa rămasă în zona de risc
BRAT
Modifică setările cookies