Hamroun e tot mai aproape de despartirea de Steaua. Becali le-a transmis arabilor pretul, dar e sceptic: "Ei zic ca-ti dau banii in 3 zile, dar nu ii trimit nici in 3 ani"

Ultimul sfert de finala de la UEFA EURO 2016 se vede la ProTV: Duminica, 22:00 Franta - Islanda

Hamroun e tot mai aproape de despartirea de Steaua! Chiar daca a spus ca nu discuta fara 3 milioane de euro, Becali e gata sa-l dea si pe bani mai putini. 

Becali a cerut 3 milioane de euro pe Hamroun, arabii i-au oferit 3 milioane de dolari. La acesti bani il lasa sa plece in Qatar!

In ultimii ani, Becali i-a mai dat la arabi pe Keseru, Sanmartean si Pintilii. Si-a luat banii doar dupa ce s-a plans la FIFA!

"Ei zic ca-ti dau banii in 3 zile, ca sunt in concediu la Monte Carlo si se intorc intr-o saptamana si platesc, dar ajungi  dupa 3 ani sa te judeci cu ei. Doar cu ajutorul instantelor FIFA am luat banii de la ei. Asa le place lor, chiar daca sunt miliardari, nu le place sa platesca sa se tina de cuvant", spune Becali.

Reghe l-a rugat pe Becali sa vanda doar unul dintre Hamroun si Stanciu. Sa nu ramana descoperit.

Pe Stanciu, Becali poate lua acum 6 milioane de euro din Franta, de la Lorient.

"La fotbal e chestiune de moment, de timp si de situatie. Acum e 6 milioane, dar daca joaca 3 sau 4 meciuri bine in Liga Campionilor, apoi poate face 10 sau 12", mai spune Becali. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Legea privind alocațiile copiilor a fost adoptată de deputații din comisia de muncă
BRAT
Modifică setările cookies