HALUCINANT! Astra, data AFARA din Europa dintr-un motiv IREAL! Reactia OFICIALA a Astrei

HALUCINANT! Astra, data AFARA din Europa dintr-un motiv IREAL! Reactia OFICIALA a Astrei

Astra n-a primit licenta de Europa dintr-un motiv absolut incredibil!

Fosta campioana nu se numara printre cele 6 cluburi care au primit licenta europeana pentru sezonul viitor. Motivul oficial: "restante catre angajati".

Update 17:23 FRF sustine ca Astra a platit datoria in alt cont decat cel cerut de fotbalist.  In baza Codului Civil, Astra a facut plata in contul de Romania al lui Nuno Pinto, cel in care ii achitase pana atunci salariile. Fotbalistul ceruse ca datoria sa-i fie achitata in Portugalia. Astra sustine ca Pinto s-a folosit de bani, altfel tranzactia Pinto inca mai are un cont activ de Romania, altfel tranzactia ar fi fost respinsa.

Update 17:20 Reactia oficiala a Astrei


________________________________________________________________________________________

Realitatea ascunde insa un scenariu ireal. Restanta invocata e veche de 3 ani si e catre fundasul stanga portughez Nuno Pinto. Astra trebuia sa-i plateasca 24 000 de euro, dar i-a dat cu 5 500 de euro mai mult, adica 29 500, dupa ce i-a calculat gresit suma de plata. FRF nu a recunoscut tranzactia si le-a transmis sefilor Astrei sa achite suma corecta, 25 000 de euro, apoi sa mearga in instanta pentru a-si recupera banii platiti initial. La dosa, Astra a depus chitantele conforme cu plata, adica originalele primite de la banca si sustine in continuare ca are documentele care atesta buna ei credinta.

Luni va avea loc o sedinta cu patronul Niculae in care Astra va stabili modul in care va contesta decizia. Clubul poate ataca intern, la comisii, apoi isi poate cauta dreptatea la TAS.

Acum, Astra ocupa locul 5 in play-off, la un punct de Viitorul, echipa aflata pe loc de Europa League!

Citeste si:AstraNuno Pinto
FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Comisia Europeană solicită o ”frână de urgență” în privința călătoriilor din India
BRAT
Modifică setările cookies