"Hai la Steaua!" Mesajul disperat al stelistilor dupa ce au aflat ca pot pierde cel mai important jucator! Ce raspuns au primit

"Hai la Steaua!" Mesajul disperat al stelistilor dupa ce au aflat ca pot pierde cel mai important jucator! Ce raspuns au primit

Fanii Stelei prezenti pe National Arena la Romania - Irlanda de Nord au incercat sa "transfere" un jucator dupa meci. Pentru jucatorii lui Iordanescu urmeaza acum Romania - Danemarca, marti, 20:30, la ProTV.

Steaua ar putea ramane din iarna fara Arlauskis. Daca vine o oferta concreta si consistenta, portarul Stelei, care va intra in ultimele 6 luni de contract, ar putea alege sa plece. Altfel, Steaua l-ar putea pierde gratuit din vara, daca nu il convinge sa semneze prelungirea.

Dupa meci, la sedinta de autografe din fata stadionului, fanii Stelei au incercat sa "transfere" un jucator in Ghencea.

In clipa in care Tatarusanu a ajuns alaturi de suporteri, unul dintre ei a inceput sa strige la el: "Tata! La Steaua, vii la Steaua, da?"

Tatarusanu i-a anuntat pe fani ca Steaua este un capitol inchis pentru el: "Am fost la Steaua, gata!", le-a spus acesta.

Gardos a fost intampinat de fani din Satu Mare, de la el de acasa. "Gardos, te rog! Din Satu Mare... hai, te rog!", i-au spus acestia.

Keseru si Papp au fost doi dintre jucatorii aplaudati dupa meci, la stadion.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministerul Educaţiei vrea ca orele remediale să fie făcute „faţă în faţă”, indiferent de scenariul în care este localitatea
BRAT

Modifică setările cookies