Liga 1

Hagi se implica in problema Stelei si ii da lui Becali un sfat pentru rezolvarea conflictului cu Armata

Viitorul a castigat cu 5-0 meciul cu Timisoara si a refacut, cel putin pentru moment, diferenta de 6 puncte fata de Steaua in clasament.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Februarie 2017, 19:27
Data actualizarii: Sambata 25 Februarie 2017, 19:48

Schimbare in discursul lui Gica Hagi! Daca pana acum a incercat sa evite subiectul razboiului dintre Steaua si Ministerul Apararii, Hagi a explicat astazi cum vede el rezolvarea problemei care a dus la schimbarea numelui echipei in FCSB.

Hagi spune ca "Steaua e numai una" - cea care joaca acum in Liga I - si il sfatuieste pe Gigi Becali sa mearga la negocieri, "iar daca este ceva de platit, sa plateasca!"

"Eu stiu ca Steaua e una, cea care era inainte de Revolutie, si cea care a fost si dupa. Cea care este si acum."

"Sigla si traditia au legatura inclusiv cu sponsorii si cu suporterii. Steaua a fost reprezentata la nivel inalt, si inainte, si dupa."

"Pentru mine Steaua e aceeasi. Daca e ceva de platit, il sfatuiesc pe Becali sa ia drumul Armatei si sa mearga sa discute."

"Suporterii au venit pentru ca era Steaua, televiziunile au platit pentru ca era Steaua. Domnul Becali trebuie sa negocieze cu cei de la Armata pentru binele Stelei. Prin scandalul asta s-a rupt inima unui brand puternic. Tot ce e bun in Romania, noi trebuie sa distrugem. Trebuie gasita o solutie, sa se puna la masa si sa discute.”

"Ma simt parte din Steaua la care am jucat, dar ma simt parte si din actuala Steaua. O echipa care a reprezentat fotbalul romanesc la nivel european, si in care s-au bagat foarte multi bani.", a spus Hagi.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies