Gica Hagi Gigi Becali Steaua Viitorul Superliga

Hagi, declaratie cu directie: "V-a invatat cineva ca e vorba doar de bani! Eu ma gandesc la munca". Intepatura "Regelui" pentru Becali

Viitorul 0-1 Dinamo | Campioana a pierdut al doilea meci consecutiv in Liga I si se pregateste pentru returul de foc impotriva cipriotilor de la APOEL. Hagi a vorbit la finalul partidei de la Ovidiu.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Iulie 2017, 22:00
Data actualizarii: Duminica 30 Iulie 2017, 22:04

Gica Hagi a lansat o declaratie "cu directie" la finalul meciului cu Dinamo. Intrebat cat de necesari sunt banii de la UEFA pentru continuarea proiectului Viitorul, acesta s-a suparat si a tintit catre Becali.

"Pentru unii conteaza numai banii! Eu ma gandesc la munca, dar asta e! Cineva v-a obisnuit cu banii, ii plac banii mult si vorbeste numai despre bani. Socoteala e simpla, cat dai atata primesti. Pe voi v-a obisnuit cineva numai cu banii. Imi vine sa rad! In viata muncesti pentru cota, muncesti si castigi, te sacrifici, dar vorbim numai de bani", a spus Gica Hagi.

Declaratia lui Hagi vine la cateva zile dupa o alta "intepatura" adresata lui Becali.

"Daca vedem meciurile jucate de noi si Steaua, am castigat iar. Ca joc, ca tot. Inca o data patronul Stelei sa inteleaga ca noi suntem campionii Romaniei",
spunea Hagi dupa 1-0 cu APOEL.

Modifică setările cookies