Hagi CONFIRMA discutiile pentru o academie din Turcia! Proiect GRANDIOS de 1 miliard de euro! Comunicat oficial

Hagi CONFIRMA discutiile pentru o academie din Turcia! Proiect GRANDIOS de 1 miliard de euro! Comunicat oficial

Hagi si Popescu au mers in Turcia sa discute despre cea mai tare academie de fotbal din tara semilunei.

Hagi si Popescu au mers la la Izmir, unde au avut o intalnire cu mai multi oameni de afaceri turci. Acestia au fost chemati pentru a discuta pe seama unui proiect in care se planuieste investirea unei sume absolut ametitoare - pana la un miliard de dolari!

Potrivit unor surse apropiate de cei doi fosti mari fotbalisti romani, acestia au fost chemati in Turcia pentru o runda de discutii preliminare legate de construirea celei mai mari academii de fotbal din aceasta tara!

Turcii au fost extrem de impresionati de academia construita de la zero de Gica Hagi la Ovidiu si vor sa faca o replica la scara mult mai mare!

La Izmir se planuieste construirea unei academii de fotbal cu 300 sau 400 de terenuri de fotbal, spital, dar si scoala, liceu si chiar universitate!


Pentru acest lucru, turcii spera ca Gica Hagi sa le serveasca macar pe post de consilier si sa le impartaseasca din cunostintele sale si din experienta acumulata cu Academia de la Ovidiu si FC Viitorul.

Viitorul a postat azi un comunicat prin care neaga informatiile publicate initial de presa turca, prin care Hagi ar fi urmat sa preia clubul din Izmir, dar confirma discutiile despre academie.

- Domnul Gheorghe Hagi a fost intr-adevar in Turcia, alaturi de domnul Gheorghe Popescu, insa acest lucru nu s-a datorat preluarii vreunui club. Nu a existat niciun moment o discutie despre preluarea vreunui club din Turcia.

- Domnii Gheorghe Hagi si Gheorghe Popescu au fost invitati doar la o discutie ce a avut ca subiect o Academie de Fotbal.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 11 aprilie. 3.302 cazuri noi și 129 de decese
BRAT
Modifică setările cookies