13 2017 12:11

BOMBA de ultima ora: Hagi si Popescu, fotografiati la negocierile pentru un club de traditie! Turcii anunta: "Ei conduc discutiile pentru preluare"


	BOMBA de ultima ora: Hagi si Popescu, fotografiati la negocierile pentru un club de traditie! Turcii anunta: "Ei conduc discutiile pentru preluare"

Presa turca i-a surprins pe Gica Hagi si Gica Popescu la Izmir, unde ar purta discutii in numele unor investitori rusi.

Toata Romania vede Romania! Marti, 27 martie, ora 21.30 Romania - Suedia in direct la Pro TV!

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie la ora 20.00, Israel - Romania in direct la Pro TV!

"Hagi si Popescu au venit la Izmir pentru Karsiyaka", anunta presa din Turcia, prin vocea mai multor publicatii importante, intre care CNN Turk si Haberturc.

Potrivit presei turce, Karsiyaka SK, formatie de traditie in fotbalul din aceasta tara, care nu a mai evoluat, insa, in prima liga din 1996, este subiectul preluarii de o companie rusa.

Interesant este ca, noteaza turcii, Hagi si Popescu sunt cei care au fost "autorizati" pentru a purta discutiile de la Izmir!

Cei doi fosti mari fotbalisti au ajuns la Izmir in cursul zilei de ieri si au fost preluati de presedintele clubului Karsiyaka.

Karsiyaka SK evolueaza in prezent in liga a treia.

4 comentarii
 • 14 2017
  Valentin UnuL crezi ca poate avea o mașina Cristian? LoooL...
 • 14 2017
  UnuL Pai ba baiatule Gazprom de unde alimentezi masina e %/100 romaneasca nu ?...
 • 13 2017
  Bai Cristian Bai Cristian, dar Lucescu nu te face de rușine? ???? Dar Raț? ????...
 • 13 2017
  Cristian Ordinarii tăriceanu şi dragnea, curtea constituţională ș.a.m.d. nici o surpriză că sunt prezervativele folosite ale lui putin, dar Hagi şi Popescu? Mare decepţie. În ziua de azi, în România, cine acceptă ruşi este total lipsit de patriotism. Hagi şi Popescu sunteţi chiar aşa de amărâţi ca să vă lăsaţi cumpăraţi de ruşi? Vă rugăm NU NE FACEŢI DE RUŞINE (tocmai voi)!...
Cod Portocaliu de ninsoare și viscol în sudul țării. Un ciclon format în Marea Mediterană va aduce temperaturi foarte mici
BRAT