EXCLUSIV | Hagi si Popescu, chemati in Turcia sa consilieze construirea celei mai tari academii de fotbal vazuta in Estul Europei. Detalii despre vizita la Izmir

Gica Hagi si Gica Popescu au fost surprinsi de presa turca la Izmir, unde au fost preluati de presedintele clubului Karsiyaka SK. Initial, presa turca a anuntat ca cei doi romani discuta preluarea clubului in numele unor investitori rusi.

Hagi si Popescu se afla la Izmir, unde au avut o intalnire cu mai multi oameni de afaceri turci. Acestia au fost chemati pentru a discuta pe seama unui proiect in care se planuieste investirea unei sume absolut ametitoare - pana la un miliard de dolari!

Sursele www.sport.ro au dezvaluit motivul vizitei celor doi la Izmir!

Potrivit unor surse apropiate de cei doi fosti mari fotbalisti romani, acestia au fost chemati in Turcia pentru o runda de discutii preliminare legate de construirea celei mai mari academii de fotbal din aceasta tara!

Turcii au fost extrem de impresionati de academia construita de la zero de Gica Hagi la Ovidiu si vor sa faca o replica la scara mult mai mare!

La Izmir se planuieste construirea unei academii de fotbal cu 300 sau 400 de terenuri de fotbal, spital, dar si scoala, liceu si chiar universitate!

Pentru acest lucru, turcii spera ca Gica Hagi sa le serveasca macar pe post de consilier si sa le impartaseasca din cunostintele sale si din experienta acumulata cu Academia de la Ovidiu si FC Viitorul.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies