HAGI: "BICFALVI A JUCAT FOARTE BINE!SUNT BUCUROS PENTRU ACEST COPIL"

"A JUCAT BINE, INSA MAI ARE MULTE DE INVATAT!"
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 August 2007, 22:59
Data actualizarii: Sambata 11 August 2007, 22:59

Hagi este fericit. Copilul in care a avut atata incredere, Eric Bicfalvi, a marcat pentru prima oara sub tricoul Stelei. Aceasta este primul gol al Stelei din actiune si a venit intr-un moment perfect. Hagi a declarat dupa meci ca este fericit pentru Bicfalvi, insa el trebuie sa continue sa munceasca, deoarece inca mai sunt multe de invatat.

"A fost o victorie muncita. Nu este usor sa joci din 3 in 3 zile. A fost oboseala de la ultimul meci. In prima repriza am avut si perioade bune, insa am fost putin cam lenti. Avem mult de munca, insa importante sunt punctele. Sunt bucuros pentru acest copil care a reusit un lucru extraordinar in aceasta seara.

"Bicfalvi nu este pariul meu, este al celor care l-au adus, eu l-am gasit aici. A jucat bine, insa mai are mult de munca"

"Am spus ca nu este usor. Cand spui Steaua toti se asteapta la 3-4 goluri, insa eu spun inca nu se pune problema. O sa vina si perioada aia, insa mai avem de lucru. Trebuie sa intram in teren cu mai multa incredere, cu mai mult curaj. In viitor sper sa fie mai bune si mai frumoase lucrurile"

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies