Gica Hagi Chelsea Viitorul Constanta Superliga

Hagi asteapta MILIOANELE: agentul lui Mourinho a venit in Romania sa vada DIAMANTELE de la Viitorul! Ce spune omul lui Chelsea

Gica Hagi e gata sa faca noi super transferuri la finalul sezonului! Iancu si Chitu, plecati anul trecut, nu sunt decat primele lovituri date de Viitorul in piata.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Mai 2014, 14:49
Data actualizarii: Luni 12 Mai 2014, 14:51

Din ce in ce mai multi agenti din strainatate vin sa vada meciurile echipei lui Hagi. Sunt urmariti Tanase, Mitrita, Manea, Gavra sau Benzar, care ar putea sa-i asigure lui Hagi linistea financiara pentru anul urmator. Chiar daca Viitorul retrogradeaza, proiectul continua, anunta 'Regele'.

"Noi le dam sansa, e important ca baietii sa creasca, sa aiba unde sa joace la un nivel bun. Vom continua, vom incerca sa revenim in cazul in care retrogradam", a explicat Hagi strategia clubului sau.

Trimisul lui Mourinho a fost la Chiajna

La meciul cu Petrolul, castigat cu 2-0 de Viitorul, Hagi a avut invitati de lux. Fostul  atacant al lui Chelsea, Tommy Langley (142 de meciuri, 40 de goluri pe Stamford Bridge), a venit sa-i vada pe pustii de senzatie crescuti la Academia de la Constanta. Devenit agent de jucatori dupa o colaborare de mai multi ani cu Chelsea TV, Langley a fost impresionat de proiectul lui Hagi:

"Viitorul e o echipa tanara, care are insa si cativa jucatori experiemntati. Acest club e o mare provocare pentru Gica. Hagi e o legenda. A fost un fotbalist fantastic, e respectat in toata lumea, sper ca echipa lui va juca bine si de acum incolo", a spus Langley pentru www.sport.ro.

Modifică setările cookies