Hagi asteapta MILIOANELE: agentul lui Mourinho a venit in Romania sa vada DIAMANTELE de la Viitorul! Ce spune omul lui Chelsea

Hagi asteapta MILIOANELE: agentul lui Mourinho a venit in Romania sa vada DIAMANTELE de la Viitorul! Ce spune omul lui Chelsea

Gica Hagi e gata sa faca noi super transferuri la finalul sezonului! Iancu si Chitu, plecati anul trecut, nu sunt decat primele lovituri date de Viitorul in piata.

Din ce in ce mai multi agenti din strainatate vin sa vada meciurile echipei lui Hagi. Sunt urmariti Tanase, Mitrita, Manea, Gavra sau Benzar, care ar putea sa-i asigure lui Hagi linistea financiara pentru anul urmator. Chiar daca Viitorul retrogradeaza, proiectul continua, anunta 'Regele'.

"Noi le dam sansa, e important ca baietii sa creasca, sa aiba unde sa joace la un nivel bun. Vom continua, vom incerca sa revenim in cazul in care retrogradam", a explicat Hagi strategia clubului sau.

Trimisul lui Mourinho a fost la Chiajna

La meciul cu Petrolul, castigat cu 2-0 de Viitorul, Hagi a avut invitati de lux. Fostul  atacant al lui Chelsea, Tommy Langley (142 de meciuri, 40 de goluri pe Stamford Bridge), a venit sa-i vada pe pustii de senzatie crescuti la Academia de la Constanta. Devenit agent de jucatori dupa o colaborare de mai multi ani cu Chelsea TV, Langley a fost impresionat de proiectul lui Hagi:

"Viitorul e o echipa tanara, care are insa si cativa jucatori experiemntati. Acest club e o mare provocare pentru Gica. Hagi e o legenda. A fost un fotbalist fantastic, e respectat in toata lumea, sper ca echipa lui va juca bine si de acum incolo", a spus Langley pentru www.sport.ro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Circ și scandal în Parlament, la dezbaterile privind bugetul de stat. PSD a împărțit păpuși
BRAT

Modifică setările cookies