Hagi a primit o oferta de nerefuzat! Echipa sa isi va schimba numele si se va muta definitiv din Constanta! Cum arata noul proiect

Hagi a primit o oferta de nerefuzat! Echipa sa isi va schimba numele si se va muta definitiv din Constanta! Cum arata noul proiect

►PRO TV prezinta: Petrolul - Astra, miercuri 20:30 si Steaua - Dinamo, joi 20:30! Fotbal pentru toata lumea!

Gica Hagi se va muta pe un stadion ultramodern ce va fi construit la doi pasi de Bucuresti, la Voluntari. Proiectul este deja finalizat, insa autoritatile prefera sa tina totul secret. Fostul selectioner Mircea Radulescu, in prezent directorul tehnic al Academiei de Fotbal din localitate, sustine ca informatiile despre noul stadion nu pot fi facute publice deocamdata: "Domnul primar (Florentin Pandele) nu ofera informatii de acest gen pentru ca spune ca mai intai trebuie sa vorbeasca faptele. Nimeni din Primarie nu va va oferi detalii. Nici in ruptul capului nu o vor face", a declarat Mircea Radulescu pentru portalul Ziare.com.

Arena pe care echipa lui Gica Hagi isi va disputa meciurile de pe teren propriu va avea o capacitate de 8-10 mii de locuri si va fi ridicata pe locul in care se afla baza de pregatire din preajma Politiei Pipera. In acest moment, locul serveste ca teren de antrenament, insa investitia Primariei se va ridica la suma de 8 milioane de euro, pe langa stadion urmand a fi ridicata si o baza de pregatire.

"In total avem trei baze de pregatire deja. In primul rand, este stadionul pe care joaca echipa din Voluntari, cu o capacitate de 1000 de locuri, care mai are in vecinatate inca un teren sintetic pe care se pregateste echipa de liga a patra. Tot aici construim si un teren cu gazon natural, de dimensiuni mai reduse. Mai avem o baza de pregatire la Politia din Pipera, cu un teren excelent cu gazon natural. A treia baza este in spatele Primariei, unde sunt patru mini-terenuri cu nocturna, pe care isi desfasoara activitatea juniorii. In aceasta locatie se gaseste si sediul Academiei", a precizat Radulescu.

Hagi urmeaza sa vine si el cu "partea lui" in afacere, urmand a se muta definitiv in Voluntari, iar echipa se va numi Viitorul Voluntari, spre deosebire de actuala denumire, Viitorul Constanta.

Citeste si:Gica Hagi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Premierul Florin Cîţu: ”România va depune la Bruxelles un PNRR cu suma de 29,2 miliarde de euro”
BRAT
Modifică setările cookies