Gica Hagi Javier Garcia Malaga Rubin Kazan Rusia Superliga

Hagi a pierdut trenul de Rusia si isi ia adio de la contractul de 3 milioane de euro pe an. Rusii au ales un antrenor din La Liga

Gica Hagi a ratat trenul de Rusia. Aflat pe lista lui Rubin Kazan, potrivit jurnalistilor din Rusia si a unor surse din anturajul Viitorului, "Regele" nu va mai ajunge la carma echipei din Tatarstan. Rubin s-a inteles cu Javi Garcia, antrenorul Malagai in ultimul sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Mai 2016, 17:43
Data actualizarii: Joi 26 Mai 2016, 17:53

Clubul rus de fotbal Rubin Kazan a anuntat ca se pregateste sa-l prezinte pe antrenorul spaniol Javier Gracia, care a petrecut ultimele doua sezoane la conducerea tehnica a echipei Malaga CF.

Rubin a precizat ca a ajuns la "un acord de principiu" cu tehnicianul in varsta de 46 ani care a dus-o pe Malaga pe locul 8 in sezonul recent incheiat, a precizat gruparea din Kazan pe contul sau Twitter. 

Javi Gracia a declarat miercuri, intr-un interviu publicat pe site-ul clubului Malaga, ca a primit "o oferta care nu poate fi refuzata" de la Rubin Kazan, contractul cu rusii urmand sa aiba o durata de patru ani. 

Modifică setările cookies