Hagi a dezvaluit pe cine vede la Steaua in locul lui Sanmartean: "E o varianta. Steaua are nevoie de un decar daca pleaca Lucian"

Hagi a dezvaluit pe cine vede la Steaua in locul lui Sanmartean: "E o varianta. Steaua are nevoie de un decar daca pleaca Lucian"

Gica Hagi a vorbit despre rolul lui Sanmartean la Steaua.

Hagi a declarat ca Steaua nu trebuie sa tina cu dintii de Sanmartean, daca acesta vrea sa plece de la echipa in vara, cand i se termina contractul.

Acesta considera ca Steaua isi poate schimba stilul daca va aduce un alt decat in locul lui Sanmartean, iar Teixeira de la Petrolul i se pare o varianta buna.

Hagi il sfatuieste si pe Galca sa il foloseasca mai in fata pe Sanmartean, unde ar da un randament mult mai mare decat o face acum, din postura de jucator la inchidere.

"De cand a venit Sanmartean la Steaua e clar ca a adus un plus tehnic pe teren, e genul de om care rupe scheme individual, gandeste si face lucrurile foarte bine. Dar daca pleaca, viata merge inainte. Poate nu o sa mai gaseasca un tip cu tehnica lui Sanmartean dar poate gasesc alt tip, poate vor fi mai iuti si mai penetranti fara el.

Daca pleaca Sanmartean trebuie sa aduca pe cineva. Eu zic ca daca ar juca putin mai in fata ar fi de doua ori mai bun, Stelei ii trebuie un decar. Daca Teixeira ar fi o varianta buna? Da... Sanmartean trebuie sa joace mai aproape de poarta, ar marca mai multe goluri, ar da pase mai importante. Altii trebuie sa ii aduca lui mingea lui nu invers, cum se intampla in momentul de fata", a spus Gica Hagi la Digisport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies