Ionut Badea FCU Craiova Sorin Costreie UTA Arad Superliga

Greșelile arbitrului l-au făcut pe Ionuț Badea să renunțe la diplomație: „Pentru el a fost 1 mai la propriu! Mă opresc aici!” 

Antrenorul UTEI Arad a acuzat arbitrul după înfrângerea cu FCU Craiova, 0-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 Mai 2022, 21:38
Data actualizarii: Duminica 01 Mai 2022, 21:44

FCU Craiova a câștigat meciul cu UTA Arad, 1-0, din runda a șaptea din playout-ul Ligii 1. Singura reușită a meciului a fost înscrisă de Kovavic, în minutul 50, după ce cu câteva secunde în urmă Sorin Costreie a dictat fault pentru olteni, la o fază în care Bauza l-a călcat pe gleznă pe Balauru.

Din lovitura liberă obținută, elevii lui Nicolo Napoli au deschis scorul. Iar acest lucru l-a indignat total pe Ionuț Badea. Antrenorul arădenilor l-a acuzat pe Sorin Costreie pentru că nu a sancționat faultul grosolan al lui Bauza și i-a reproșat „centralului” că la ultima fază a jocului nu a văzut un posibil penalty la Otele. 

Ionuț Badea: „Este o situație de neterminare la el!”

„Am avut multe ocazii de gol pe care dacă le-am fi fructificat nu ar fi existat pe teren decât o echipă, din păcate nu s-a întâmplat. Peste asta s-a suprapus această lipstă de vedere, de viziune, a centralului. Pare că 1 mai pentru el a fost la propriu, deși ne gândeam că poate fi la figurat. Pare că este o situație de neterminare la el, de nedefinire. Clubul ăsta a trecut printr-o mulțime de erori de arbitraj de-a lungul timpului în acest campionat, încât îmi e foarte greu să explic ceva. Mă opresc aici. 

Sper să nu existe vreo problemă mare, putea să-i rupă piciorul lui Balauru. Fiind foarte aproape de fază, lucrurile ar trebui să ia o turnură normală, să întoarcă faza de la care craiovenii au înscris. 

E o situație în care Otele lovește mingea, atacul vine foarte târziu. Sunt mulți specialiști care-și pot spune părerea. Eu pot doar să-mi exprim logica asupra lucrurilor”, a declarat Ionuț Badea după eșecul cu FCU Craiova. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!