Liga 1

GALERIE FOTO Greșeală la golul marcat de Voluntari în poarta FCSB-ului! Mingea a trecut printre picioarele unui om ”de bază”

FCSB a deschis scorul pe Arena Națională în meciul cu FC Voluntari, prin Andrei Cordea, dar a fost egalată rapid de ilfoveni.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 Mai 2022, 21:53
Data actualizarii: Sambata 14 Mai 2022, 21:59

La ultima fază a primei reprize, Ion Gheorghe a trimis în centrul careului către Adam Nemec, iar acesta a reluat din prima direct în poarta lui Ștefan Târnovanu. 

Mingea a fost trimisă printre picioarele lui Iulian Cristea, unul dintre oamenii ”de bază” de la FCSB din ultima perioadă. Fundașul a încercat să respingă mingea, dar aceasta a ajuns la Nemec, care nu a iertat.

FCSB are nevoie de victorie în meciul cu FC Voluntari pentru a fi sigură că va juca ”finala campionatului” în ultima etapă cu CFR Cluj. În caz contrar, o victorie a ardelenilor cu Universitatea Craiova poate trimite titlul la Cluj, cu o etapă înainte de final.

FC Voluntari - FCSB | Echipele:

  • FC Voluntari: Popa - Meleke, Tamaș, Armaș - Ricardinho, Tavares, Droppa, Gheorghe, Vlad - Nemec, Lopes;
  • Rezerve: Rîmniceanu - Briceag, Costin, Achim, Ilie, Fulop, Merloi, Golan, Tehe
  • FCSB: Târnovanu - Ov. Popescu, Cristea, Miron, Radunovic - Olaru, Șut, Tănase - Cordea, Mamut, Oct. Popescu; Rezerve: Vlad, Dumiter, Edjouma, Stoica, Gheorghe, Perianu, Musi, Vinicius, Șerban
Modifică setările cookies