Angelo Massone Ceahlaul Piatra Neamt Superliga

Gonit din Giulesti, primit ca un salvator in Moldova: Angelo Massone este noul patron al Ceahlaului!

Presedintele Ceahlaului, Viorel Mestecaneanu, a confirmat faptul ca Angelo Massone a preluat 55% din actiunile clubului. Antrenorul Florin Marin va fi demis.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Decembrie 2014, 16:34
Data actualizarii: Luni 29 Decembrie 2014, 16:49

Angelo Massone, italianul care a vrut sa preia Rapidul in vara, a ajuns la un acord pentru preluarea unui pachet de 55% din actiunile clubului Ceahlaul.

Viorel Mestecaneanu a confirmat informatia: "Asa este, a preluat 55% din actiuni. S-a semnat un contract cu cei doi actionari care detineau impreuna acest pachet", a declarat presedintele Ceahlaului pentru DigiSport.

Oficialul clubului nemtean a precizat faptul ca tranzactia nu a implicat si o suma de bani, Massone fiind de acord sa preia datoriile clubuului.

"Contractul nu face referire la bani, dar are stipulata o clauza potrivit careia noii patroni isi asuma raspunderea de a mentine echipa in prima liga, ceea ce inseamna ca trebuie sa plateasca si din datorii."

Venirea lui Massone la Ceahlaul atrage si demiterea antrenorului Florin Marin.

"Repet, nu am vorbit despre o suma de bani, dar am vorbit ca domnul Massone va aduce jucatori, un nou antrenor si ca se va ocupa de tot ceea inseamna detalii legate de echipa, cum ar fi si contonamentul de dupa reunire."

"Mi-a spus ca va aduce jucatori din Italia, precum si un antrenor cu nume cunoscut.", a mai spus Mestecaneanu.

Ze Maria este antrenorul pe care Angelo Massone l-ar fi numit la Rapid, in cazul in care ar fi preluat clubul giulestean in vara.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!