"Golubovic n-a semnat nimic, Gigi sa ne lase in pace jucatorul" Prunea il ataca pe patronul Stelei, dupa declaratiile de ieri

"Golubovic n-a semnat nimic, Gigi sa ne lase in pace jucatorul" Prunea il ataca pe patronul Stelei, dupa declaratiile de ieri

Becali a anuntat ca a batut palma cu Golubovic, jucator aflat sub contract cu CSMS Iasi pana pe 30 iunie.

Golubovic mai are de jucat doua partide pentru CSMS Iasi inainte sa ajunga la Steaua. Becali a anuntat aseara ca s-a inteles cu jucatorul, care urmeaza sa semneze contractul cu vicecampioana. Prunea s-a suparat si l-a amenintat pe Becali cu FIFA si UEFA. Stelistii il vor pe Golubovic la pregatire pe 6 iunie, insa jucatorul lupta cu Iasiul pentru Europa League.


"Becali sa lase jucatorul in pace! Jucatorul Golubovic este al Iasiului pana pe 30 iunie. Pana in 30 iunie este la Iasi. Fotbalistul are un obiectiv, mai avem doua etape de jucat. Tot spune ca sa vina la Bucuresti, sa... Jucatorul nu a semnat. Este in cantonament cu echipa, nu pleaca nicaieri. Repet: nu a semnat niciun contract. Sa lase jucatorul in pace pentru ca noi avem un obiectiv", a declarat oficialul de la CSMS Iasi pentru ProSport.


"Vrea sa-l ia de pe acum, incearca sa ni-l puna in cap, sa-i dau drumul. Dar sa stie ca nu-i dau drumul! Ei vor sa-l aiba in lot cand incep pregatirea, pe 6 iunie. Dar oricum nu poate fi la Steaua decat dupa 30 iunie. Pana atunci e sub contract cu noi. Daca nu se prezinta, il suspend imediat. Anunt si UEFA, si FIFA. Sa-mi lase jucatorul in pace. Gigi, ce viseaza noaptea, vorbeste ziua. Spune numai prostii pe la televizor".

"Golubovic, am negociat, l-am luat noi pe Golubovic. Ii dam 8.000 de euro pe luna. Maine cred ca semneaza", a declarat Becali la Sport.ro.

Jucatorul a anuntat ca asteapta finalul sezonului pentru a discuta cu Steaua.


"Nu vreau sa vorbesc despre acest subiect acum. Vineri am meci cu Botosaniul, prefer sa ma concentrez asupra meciului. Nu ar fi corect fata de colegi sa vorbesc despre Steaua. Vorbim dupa meci". 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Biden l-a sunat pe președintele palestinian Abbas: Hamas trebuie să înceteze tirurile cu rachete
BRAT
Modifică setările cookies