Golanski, la ultimele meciuri pentru Steaua? "Terminam turul pe primul loc!"

Autor: Sport.ro
Duminica 06 Decembrie 2009, 12:27
Golanski, la ultimele meciuri pentru Steaua? "Terminam turul pe primul loc!"

Polonezul Pawel Golanski se afla la ultimele meciuri pentru Steaua! Golanski a intrat in ultimele sase luni de contract si este foarte posibil sa plece din iarna! Pana atunci, vrea sa bata Craiova, unde va juca titular.

"Pentru mine e clar ca e cel mai important meci al acestui sezon. E vital sa invingem. Daca o facem, nu numai ca ne vom mentine sus in clasament, dar eu cred ca putem termina turul pe primul loc"Pawel Golanski pentru Antena 1.

"Colegii mei de la Steaua, pe care i-am intrebat, mi-au povestit ca este o rivalitate foarte mare intre cele doua echipe, Steaua si Craiova, astfel ca imi imaginez ce disputa va fi luni seara" - Juan Carlos Toja pentru Antena 1.

"Cand zici ca-l vrei pe Piturca antrenor, trebuie sa stii din capul locului ce pretentii are omul. Toata lumea spune ca Victor este un antrenor scump. Mititelu ar fi trebuit sa stie la ce se incumeta. Si ar mai fi ceva. Daca il ai antenor pe Piturca, peste asta nu te bagi! Are regulile lui. Eu sunt sigur ca Piturca nu vine la Universitatea", spune Camataru pentru EVZ.

 

EXCLUSIV. Ce reguli vom respecta din 1 iunie, când se deschid terasele. Măsuri pentru litoral
BRAT