Mititelu are planuri mari! Cum il ademeneste pe Piti sa vina la Craiova

Autor: Sport.ro
Joi 03 Decembrie 2009, 10:03
Mititelu are planuri mari! Cum il ademeneste pe Piti sa vina la Craiova

Mititelu nu a renuntat la ideea de a-l aduce pe Victor Piturca la carma Universitatii. Pentru a scapa de criza financiara care il tinea pe Piti deoparte, patronul din Banie a luat un credit de 3 milioane de euro.

Chiar daca negocierile au fost stagnate in vara, Adrian Mititelu nu a renuntat la gandul de a-l instala pe Piturca pe banca tehnica a echipei din Banie.

La nivelul staff-ului, patronul Universitatii i-a facut pe plac fostului selectioner si i-a adus doar oameni de incredere: Corneliu Papura, Silvian Cristescu si Eugen Neagoe.

Chiar daca a fost afectat serios de criza financiara, Mititelu ii promite mai multe terenuri intravilane in Banie, pentru a se ajunge la o intelegere, informeaza ProSport.

Mai mult, fintatorul Craiovei a contractat un credit de 3 milione de euro, de care se va putea bucura in urmatoarele zile. Mititelu i-a anuntat deja pe angajatii clubului, pe jucatori, dar si pe ceilalti salariati de la firmele sale ca joi va da toti banii restanti. Patru luni au trecut de cand Mititelu nu mai platise salariile, iar oficialul oltean a promis si bonusuri pentru a-si lua revansa fata de oamenii sai, scrie cancan.

Alashkert - FCSB, in turul 2 al UEFA Europa League, se vede joia viitoare, de la 20:00, IN DIRECT la ProTV

Dăncilă, despre numirea lui Kovesi la PE: Iohannis ar susține altă persoană cu probleme?
BRAT