Goian se lupta din nou cu Dinamo: "Fratele meu merita salariu mai mare!"

Autor: Sport.ro
Joi 24 Decembrie 2009, 19:21
Goian se lupta din nou cu Dinamo: "Fratele meu merita salariu mai mare!"

Dorin Goian ii ia apararea fratelui sau mai mic de la Dinamo, caruia i se pregateste un salariu mai mic in 2010. Fostul stelist crede ca patronii vor face o mare greseala daca vor plati mai putin fotbalistii.

Dorin Goian a scapat de nebunia din Liga I. In Italia castiga 550.000 de euro pe sezon iar sefii de acolo nu s-au gandit la reduceri de contracte. "Goe" sufera insa pentru fratele sau, care se afla intr-o sitatie grea in Stefan cel Mare.

"Nu stiu ce sa zic, intr-adevar poate este o situatie mai grea cu aceasta criza, dar personal nu mi s-ar parea o idee foarte buna. Atunci cand injumatatesti contractul unui jucator intervine acea suparare, delasare, tendinta de a nu mai da totul pe teren.

Fratele meu este afectat de situatia asta. Ce sa-i mai taie lui? Pentru un club ca Dinamo are contract mic. Imi pare rau de el, zic eu ca ar merita mai mult. Eu poate sunt cel mai drastic critic al lui. Tot timpul cand a jucat prost i-am spus asta, i-am zis ca a jucat prost, ca a jucat varza." a declarat Goian la gsptv.

România, una dintre cele mai poluate țări din Europa. Care este situația în Capitală. “Poluarea este un ucigaș tăcut”
BRAT
Modifică setările cookies