Antonio Semedo Banel Nicolita Dorin Goian Valeriu Argaseala Superliga

"Goe e 100% al Stelei, Semedo nu se mai intoarce, Banel nu va avea salariu mai mic"

Valeriu Argaseala a lamurit problemele jucatorilor stelisti intr-o conferinta de presa. Banel nu pleaca nicaieri, Goian este 100% al Stelei, si nu impartit cu Dragomir, iar Semedo nu se mai intoarce in Romania.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Iulie 2009, 18:06
Data actualizarii: Luni 20 Iulie 2009, 18:20

Presedintele Stelei a incercat sa linisteasca apele in jurul jucatorilor din Ghencea si a facut clara situatia lui Goian: Steaua nu-l imparte pe Goe 50-50 cu Dumitru Dragomir.

"Dragomir nu detine jumatate din Goian, este o ineptie. Goian este 100% al Stelei.", a spus Argaseala astazi intr-o conferinta de presa.

Nici Banel Nicolita nu trebuie sa isi faca probleme la Steaua. El nu va avea un salariu mai mic, afirma presedintele din Ghencea:"Banel nu vrea sa plece de la Steaua si nu i s-a propus micsorarea contractului."

Semedo nu se mai intoarce in Romania - l-a anuntat pe Argaseala. Portughezul vrea sa isi gaseasca echipa in strainatate.

"Semedo m-a sunat astazi si mi-a spus ca este dispus sa-si incheie contractul cu noi. Trebuie doar sa discute cu impresarul sa isi gaseasca echipa. Semedo mi-a zis ca nu se mai intoarce la Steaua si ca isi cauta echipa."
, a spus Argaseala.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies