"Gnohere va pleca la o echipa din Europa!" Dica se pregateste deja pentru despartirea de Bizon! Ce oferta are Becali
Sambata 17 Februarie 2018, 16:40

"Gnohere va pleca la o echipa din Europa!" Dica se pregateste deja pentru despartirea de Bizon! Ce oferta are Becali

Harlem Gnohere este golgheterul stelistilor in acest sezon. 

Gnohere are 12 goluri in Liga I si 4 in Europa League si este eroul stelistilor din victoria cu Lazio de pe National Arena. 

Dica se gandeste deja ca il va pierde pe atacantul francez la finalul sezonului. Gnohere a declarat mereu ca vrea sa joace in Franta sau in Belgia, iar Becali a refuzat o oferta de 2,5 milioane de euro din China pentru el in aceasta iarna. 

"Gnohere are doar un joc oficial anul asta si ma bucur ca a reusit sa marcheze. A facut un efort foarte mare la meciul cu Lazio, ne-a ajutat foarte mult. Daca va continua sa marcheze, cu siguranta Gnohere va pleca la o echipa din Europa", a spus Nicolae Dica. 

In ultimele luni mai multe cluburi s-au aratat interesate de transferul francezului Harlem Gnohere. In urma cu doua saptamani, finantatorul Gigi Becali afirma ca are o oferta de 2,5 milioane de euro din China pentru atacant, insa nu vrea sa il cedeze decat pentru 3 milioane.

Referitor la atacantul Denis Alibec, antrenorul Nicolae Dica a mentionat ca acesta va fi apt de joc peste 3 saptamani. De asemenea, Mihai Balasa, un alt fotbalist accidentat, inca nu e refacut in totalitate. "Denis Alibec va fi apt de joc in trei saptamani pentru ca are o leziune musculara. Balasa se antreneaza de 2 zile cu echipa, este OK medical. Fizic insa nu, pentru ca nu a jucat de 3 luni si nu ii e usor sa intre sa joace 90 de minute", a explicat Dica.Washington Post și The Economist, despre România: ”Încă un pas spre erodarea democrației”