VIDEO EXCLUSIV Gluma zilei vine de la Ora Exactă în Sport: „Putem spune că Pigliacelii centrează mai bine decât Vali Crețu!” 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 11:07
Data actualizarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 11:11

Jocul de picior al lui Mirko Pigliacelii a fost dezbătut la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

Mirko Pigliacelli (29 ani) a plecat de la Universitatea Craiova în vara anului trecut. Palermo le-a achitat oltenilor 500.000 de euro pentru goalkeeperul care a fost utilizat în toate partidele de către Eugenio Corini (52 ani), 20 în Serie B și două în Cupa Italiei. 

Palermo este mulțumită de serviciile Mirko Pigliacelli și vrea să-i propună prelungirea contractului până în 2026, în urma căruia va beneficia și de o mărire a salariului, după cum a anunțat agentul jucătorului. 

„Mirko Pigliacelli a convins pe toată lumea după prestațiile sale la Palermo din acest campionat. Au fost făcute primele demersuri pentru o reînnoire a contractului cu clubul rosanero, probabil pentru încă un sezon peste data expirării, deci până în 2026, ajustându-se și salariul”, a declarat Danilo Caravello pentru Tuttomercatoweb.

Ciprian Marica s-a amuzat de centrările lui Valentin Crețu

Ciprian Marica (37 ani) a admirat evoluțiiile lui Mirko Pigliacelli încă de când acesta îmbrăca tricoul Unviersității Craiova. Mai mult, pentru a evidenția jocul de picior al italianului, acționarul Farului Constanța a făcut o parelelă cu centrările livrate de Valentin Crețu (34 ani) la FCSB.

„Pigliacelli a făcut o treabă bună și cât a fost la noi. Era un portar sigur, bun, cu joc de picior bun. Ai putea spune că centrează mai bine decât Crețu, acum făcând o glumă. Avea un joc de piciior și e un atu fantastic, mai ales pentru echipele care am văzut cât de mult angrenează portarul în jocul colectiv. Atunci ai nevoie de un astfel de portar”, a declarat Ciprian Marica la Ora Exactă în Sport. 

Ora Exactă în Sport este în direct pe PRO Arena, de luni până vineri de la 9:30 la 12:30, și în week-end de la 10:00 la 12:30.

Vali Crețu le-a răspuns contestatarilor după victoria cu FC Argeș (03/10/2022)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!